Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond de beslissing in de eerste periode van de Jupiler League. Kandidaat Fortuna Sittard is op weg om deze periodetitel in de wacht te slepen en gaat op bezoek bij De Graafschap.

- De club uit Sittard heeft een overwinning nodig en is daarbij afhankelijk van de resultaten van o.a. Jong Ajax (tegen FC Eindhoven) en NEC (opponent Jong FC Utrecht).

- Voor dit duel is scheidsrechter Van den Kerkhof aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Janson en Lapar. Vierde official is Dröge.

- De Graafschap staat samen met FC Emmen aan kop als het om gelijke spelen gaat. In totaal zes keer. Beide teams behaalden tegen elkaar eveneens een gelijkspel (2-2). Voor het team van coach Henk de Jong eindigden de laatste twee duels in 1-1 tegen Go Ahead Eagles (thuis) en FC Dordrecht (uit).

- De laatste zege was vrijdag 6 oktober met 0-2 bij Helmond Sport. De goals werden gemaakt door Daryl van Mieghem en Mark Diemers.

- De Graafschap-aanvaller Sjoerd Ars is dit seizoen gehuurd van Fortuna Sittard.

- Bij Fortuna Sittard is Sunday Oliseh de hoofdtrainer. Onder zijn leiding verloopt de competitie prima met twintig behaalde punten en de huidige derde plek.

- Het team beschikt over twee topscorers: Lisandro Semedo en André Vidigal wisten allebei vijf keer het net te vinden.

- Afgelopen dinsdag won Fortuna Sittard in de KNVB Beker met 3-0 van Go Ahead Eagles.

- De laatste onderlinge wedstrijd in Doetinchem tussen beide ploegen eindigde 4 november 2016 in 5-0. De doelpunten werden gemaakt door Piotr Parzyszek, twee keer Elvio van Overbeek, een eigen goal van Leon ter Wielen en Jan Lammers.

- Fortuna Sittard wist 1 februari 2014 voor het laatst in Doetinchem te winnen met 0-1. Na een kwartier spelen zette Abdelaziz Khalouta de tussen- en tevens eindstand op het scorebord.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 90,23

Gelijkspel: 6,62

Nederlaag: 3,15

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X