Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ben Roelofs ontvangt Koninklijke onderscheiding

Ben Roelofs ontvangt Koninklijke onderscheiding

Vrijwilliger Ben Roelofs ontving tijdens de feestavond van SV Superboeren een Koninklijke onderscheiding uit handen van locoburgermeester Patrick Moors. Ben ontving de onderscheiding tijdens de feestavond ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de supportersvereniging. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijzondere verdiensten als vrijwilliger.

In zijn toespraak beschreef locoburgermeester Moors Ben Roelofs als een vrijwilliger van de buitencategorie. Ben is vrijwel dagelijks op het stadion te vinden en probeert op zijn fiets dingen voor De Graafschap en supporters voor elkaar te kriijgen. Ben bedenkt niet alleen ideeën, maar voert ze ook samen uit. Ben is naast bestuurslid van SV Superboeren ook de initatiefnemer van de supporterskantine waar velen zweetdruppels van hem inzitten. Ben staat niet alleen voor de belangen van supporters maar ook voor de gastvrijheid van supporters. Hij onderhoudt contacten met alle supportersverenigingen in Nederland. Ben is een zeer gemotiveerde, oprechte en vriendelijke man. De Graafschap is hem zeer dankbaar voor de inzet en een man die de club op en top vertegenwoordigd.

Bekijk hieronder de mooie woorden van locoburgermeester Moors aan Ben:

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X