Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gratis D'RAN! Magazine voor alle seizoenskaarthouders

Gratis D'RAN! Magazine voor alle seizoenskaarthouders

Deze week vieren we het 50-jarig bestaan van SV Superboeren. Een halve eeuw zetten wij ons als supportersvereniging in voor julie als supporter, en regelen we allerlei zaken rondom de wedstrijden. Met als hoogtepunt het grootste project ooit; de bouw van de nieuwe supporterskantine. 

Vanwege het 50 jarig jubileum zijn er verschillende acties rondom de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht van vrijdag 26 april aanstaande. Zo zal iedere seizoenkaarthouder als cadeau een D’RAN! Magazine thuisbezorgd krijgen rond 24 april.

Uiteraard ontvangen de leden van SV Superboeren ook deze jubileum editie van het D'RAN! Magazine. Echter vanwege het 50 jarig jubileum wordt het magazine ook eemalig aan alle seizoenskaarthouders toegestuurd om samen met ons dit gouden jubileum te vieren.

De jubileum editie van het D'RAN! Magazine heeft een mooie glossy uitstraling gekregen zodat het een echt bewaarnummer is geworden. 

Daarnaast krijgt iedere supporter bij het betreden van het stadion een De Graafschap Blad met een unieke code hierop. Bewaar deze goed, want met deze code doe je mee aan de fietsverloting die in de rust plaatsvindt, net als vroeger. Hierover later meer.

Word jij ook lid van SV Superboeren zodat wij nog meer mooie dingen voor supporters kunnen realiseren? Je kunt heel simpel lid worden door je helemaal onderaan deze pagina aan te melden.

#50JAARSUPPORTERSVERENIGING

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - X (Twitter)


Instagram X

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X