Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Win een E-bike van Fluit Tweewielers op 26 april

Win een E-bike van Fluit Tweewielers op 26 april

Win een E-bike van Fluit Tweewielers op 26 april op de Vijverberg.

Op 26 april verloot SV Superboeren een E-bike tijdens de wedstrijd De Graafschap – MVV.

De SV Superboeren viert namelijk haar 50e verjaardag. Net als vroeger is er een programma boekje dat tevens je lot is voor de E-bike. De programma boekje deelt de SV Superboeren gratis uit voor de wedstrijd. De winnaar mag met zijn E-bike een rondje over het veld fietsen! 

Een schitterende Cannondale E-bike wordt door Fluit Tweewielers beschikbaar gesteld voor deze verloting van de jarige supportersvereniging.

Guus had de eer om een proefritje op de E-bike uit te maken, en zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de E-bike vrijdag op tijd op De Vijverberg is.

De grootste fietsenwinkel van de omgeving met persoonlijke service

Fietsplezier staat bij ons voorop, en dat merk je. In de 3000m2 showroom in Doetinchem helpen ze je aan een nieuwe of tweedehands fiets die is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Van elektrische fiets tot sportieve mountainbike en van bakfiets tot fietsaccessoires. Met persoonlijke service, jarenlange ervaring en complete professionele werkplaats staan ze voor je klaar zodat jij met plezier op je nieuwe fiets stap.

Over Fluit Tweewielers

Al meer dan 30 jaar voorzien we in het fietsplezier van onze klanten door met persoonlijke service en een glimlach de fiets te zoeken die past bij de klant.

Ooit begonnen als kleine zaak in het hart van Keijenborg, nu een showroom van meer dan 3000m2 in Doetinchem, inclusief professionele werkplaats voor fietsen voor reparatie- en servicewerkzaamheden. Doorgaans staan er meer dan 1500 fietsen op voorraad en we hebben een van de grootste collecties elektrische fietsen van de omgeving.

Ze zijn dealer van onder andere Giant, Riese & Müller, Victoria, Pegasus, Cortina, Urban Arrow, Johnny Loco, I:sy, Tern, Vogue, Soci.Bike en nog veel meer a-merken. Tevens zijn wij Bosch-expert en FietsNED hulpdienst.

Heb jij aanstaande vrijdag het winnende lot in het programmaboekje zitten? Houd de LED borden in de gaten of daar jouw lotnummer op staat en win deze fantastische electrische fiets. 

#50JAARSUPPORTERSVERENIGING

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

Vrijdag 3 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 3 mei wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met Jong FC Utrecht.

Een week later, vrijdag 10 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen FC Emmen en De Graafschap.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X