Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... NAC Breda-uit

In aanloop naar... NAC Breda-uit

 In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De arbiter bij dit duel is Van Boekel. Hij krijgt in Breda assistentie aan de zijlijn van Schenkels en Inia. Als vierde official is de heer Boot aanwezig.

- NAC is intussen opgeklommen tot een solide positie in de middenmoot. Met 21 punten bezetten de Brabander plek elf. Wel verloor het vorige week van hekkensluiter Excelsior (3-0).

- Schadevrij kwam de ploeg van John Karelse dat duel niet door. Luijckx en Bonevacia zagen rood en zijn geschorst. Botteghin zit op hetzelfde strafbankje.

- Daarnaast zijn Zonneveld en doelman en oud-Superboer Jim van Fessem wegens blessures niet inzetbaar. Of Gilissen kan spelen, is twijfelachtig.

- De Graafschap leed vorig weekend de twaalfde nederlaag van het seizoen en zakte naar de zeventiende plaats in de Eredivisie.

- In de laatste drie uitduels in de eredivisie kreeg De Graafschap 9 doelpunten tegen. De Doetinchemse club is het meest kwetsbaar in het laatste kwartier, getuige de 14 tegendoelpunten. Alleen tegen NEC hield de defensie ‘de nul’.

- Zowel Rogier Meijer als Yuri Rose keren na een schorsing terug in de basis.

- Het wedstrijdschema van De Graafschap na de winterstop is Hier te printen (PDF-formaat).

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste NAC Breda - De Graafschap:
Deze vond plaats op 30 oktober 2010. Een duel waarin weinig gebeurde. Na een klein uur spelen, kopte Penders de 1-0 binnen. In de extra tijd benutte Gorter een strafschop: 2-0.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 58,04 

Gelijkspel: 26,64

Nederlaag: 20,09

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 april. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Telstar.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X