Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs: er moet meer strijd komen

Jan-Paul Saeijs: er moet meer strijd komen

Jan-Paul Saeijs vindt dat De Graafschap meer passie en beleving moet tonen op het veld. De Hagenaar zegt dat er deze week over gesproken is binnen de groep.

"Ik ben duidelijk geweest naar de groep. We moeten meer strijd leveren dan de laatste tijd. Dat kunnen we mooi tegen NAC laten zien. Er staat niet voor niets D'ran op het shirt. We hebben in de kleedkamer, ook aan de spelers die nieuw zijn, nog eens uitgelegd wat dat betekent. Het is goed om het daar eens een keer met zijn allen over te hebben."

De verdediger vindt ook dat er op De Vijverberg wat minder sfeer is. "Toen ik nog op de tribune zat, merkte je dat het soms wat wegzakt. Bij ons en bij het publiek. Er moet een stapje bij. Ploegen moeten weer bang zijn als ze hier in ons stadion komen. Ik sprak laatst met de trainer van Roda JC die zei dat ze altijd met knikkende knieën hier naartoe kwamen, maar nu simpel met de punten weggingen. Als je dat hoort, kun je wel door de grond zakken. Dat zijn we met onze speelstijl niet gewend."

Saeijs weet als ervaren speler dat een wedstrijd tegen middenmoter NAC voor De Graafschap van enorm belang is. Zeker met FC Twente en PSV in het vooruitzicht. "NAC uit is altijd lastig. Ook daar staat het publiek er vol achter. Dat NAC lastig is, blijkt ook uit de statistieken. Maar ik zie voor ons kansen. Zij missen ook wat mensen. Als we maar alles geven." 

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X