Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Fotoverslag eerste training seizoen 2024-2025

Fotoverslag eerste training seizoen 2024-2025

Op maandagavond 1 juli 2024 stond de eerste training van het seizoen 2024-2025 op de agenda.

Onder belangstellend toezicht van een groot aantal supporters werd de eerste training afgewerkt op Sportpark Pluimerskamp in Zelhem.

Nieuwkomers Sten Kremers, Yannick Eduardo en Ibrahim El Kadiri stonden op het veld van ZZC'20, net als enkele jeugdspelers. 

Yannick Eduardo is gehaald van RB Leipzig. De 18-jarige Tsjech wordt gehuurd. Hij is een centrumspits en maakte vorig seizoen bij de A-junioren 18 goals.

Ibrahim El Kadri kwam op transfervrije basis over van FC Volendam. Hij speelde voor hen 21 Eredivisieduels en 67 duels in de Keuken Kampioen Divisie.

De twee nieuwe keepers Sten Kremers en Rick Jonkers zijn overgekomen van Jong Teams. De Graafschap wil op zijn minst nog drie spelers aantrekken voor het nieuwe seizoen.


De Graafschap start de voorbereiding met de onderstaande spelersgroep. Naast de aanwinsten Ibrahim El Kadiri, Sten Kremers en Yannick Eduardo sluiten ook enkele nieuwe spelers uit de jeugdopleiding aan en is D'Leanu Arts op proef.

De spelerslijst:

Ties WieggersSten Kremers, Alexander BüttnerJeffry Fortes, Joran HardemanRio HillenLevi Schoppema, Maas Willemsen, Philip Brittijn, Lion KaakMimoun Mahi, Donny Warmerdam, Stan Wevers, Anis YadirTristan van Gilst, Blnd HassanGiovanni Büttner, Ralf SeuntjensIbrahim El Kadiri, Yannick EduardoElie Raterink en Sam Bisselink

Nieuw vanuit de jeugdopleiding sluiten aan:

Denzel Eijken, Nic Hartgers, Tygo Grotenhuis, Kaya SymonsNoah PusicSam Bouwman en Rick Jonkers

Op proef:

D'Leanu Arts

Afwezig:

Simon Colyn werkt in Canada individueel aan het herstel van zijn zware knieblessure dat nog zeker enkele maanden zal duren. Devin Haen en Basar Önal krijgen de tijd om een transfer af te ronden.

Voor het seizoen begint, spelen de Doetinchemmers eerst de nodige oefenduels. Zaterdag staat de eerste op het programma, in Aalten tegen De Treffers.

De komende weken speelt De Graafschap onder meer tegen Al Nasr, PEC Zwolle, Fortuna Sittard en Jong Feyenoord. Voor de oefenwedstrijd tegen Achterhoek Cup-winnaar SDOUC wordt nog een nieuwe datum gezocht.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X