Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap deelt een tik uit aan MVV Maastricht

De Graafschap deelt een tik uit aan MVV Maastricht

Waar de een, De Graafschap, al zeker was van een plek in de na-competitie daar moest de tegenstander van gisterenavond, MVV Maastricht nog proberen beslag te leggen op een deelname ticket.

In de ploeg van trainer Jan Vreman nam Devin Haen de plek in van de geblesseerde Ralf Seuntjens en was er een basis debuut voor Stan Wevers. Hij verving de geschorste Philip Brittijn.

Het tempo was laag in het begin van de eerste helft waarin de Superboeren een klein overwicht hadden. Er gebeurde hoe dan ook niets voor beide doelen. De goed gevulde Vijverberg moest tot de 30e minuut wachten voordat er wat gebeurde. Het was Maas Willemsen die met hard en laag schot, dat net naast ging, een eerste waarschuwing voor de Superboeren afgaf.

Een kleine minuut later is het raak. Uit een afgemeten voorzet van Basar Önal is het Jeffry Fortes die hoog boven zijn man uitsprong en het leder diagonaal bij de tweede paal binnenkopt. 1-0.

(wedstrijdverslag gaat verder onder de foto's)

Na de thee kwam er wat meer schwung in de wedstrijd. MVV Maastricht was wat meer op de helft van De Graafschap te vinden maar creëerde weinig tot niets. In de 65e minuut valt de 2-0. De net ingevallen Yanis Adir profiteert van de ruimte die hij krijgt en kopt al vallend de bal in het doel.

Vijf minuut later gooien de Doetinchemmers de wedstrijd definitief op slot. Eerst is het David Flakus Bosilj die uit een voorzet van Basar Önal bijna voor de 3-0 zorgt. Niet veel later is het Tristan van Gilst die met een hard schot voor de eindstand zorgt. 3-0

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te vinden in ons fotoalbum!.

(wedstrijdstatistieken onder de foto's)

Vrijdag 26 arpril 2024 (Keuken Kampioen Divisie 2023-2024)

De Graafschap - MVV Maastricht: 3-0 (1-0)

Doelpuntenmaker(s): 1-0 Jeffry Fortes (35.), 2-0 Anis Yadir (66.), 3-0 Tristan van Gilst (71.)

Arbiter: Nijhuis | Toeschouwers: 10.526

Opstelling De Graafschap: Thijs Jansen, Jeffry Fortes ©, Xandro Schenk, Maas Willemsen, Alexander Büttner, Stan Wevers (64. Anis Yadir), Lion Kaak, Donny Warmerdam (83. Othniël. Raterink), Simon Colyn (28. Tristan van Gilst), Devin Haen (64. David Flakus Bosilj) en Basar Önal (83. Levi Schoppema).

Opstelling MVV Maastricht: Matthys; Librici (76. Zeegers), Aktas, Nieling, Schenk; Kleinen (85. Penders), El Basri (76. Smeets), Souren ©; Slegers (46. Remans), Livramento (76. Mmaee) en Buifrahi.

Gele kaart(en) De Graafschap: Büttner (61.)

Gele kaart(en) MVV: 

Rode kaart(en) De Graafschap:

Rode kaart(en) MVV Maastricht:

Bijzonderheid:

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - X (Twitter)


Instagram X

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X