Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... NEC-uit

In aanloop naar... NEC-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze ‘lunchwedstrijd’, aanvang 12.30 uur, staat onder leiding van scheidrechter Bossen. Zijn twee assistenten zijn ditmaal de heren Goossens en Mulder. In De Goffert is de heer Manschot de vierde official van dienst.

- Met 34 punten staat NEC momenteel op de tiende plaats. De ploeg van Alex Pastoor bleef de laatste vijf wedstrijden ongeslagen.

- De Nijmegenaren missen in deze derby de geblesseerden Nijland en Goossens.

- In de laatste zeven gespeelde ontmoetingen in Nijmegen tussen beide ploegen in de Eredivisie, zegevierde telkens de thuisploeg.

- De Graafschap won dit seizoen pas vier keer. De eerste overwinning was tegen NEC (1-0).

- Tijdens de laatste training viel doelman Yves De Winter geblesseerd uit. De Belg zal worden vervangen door Joost Terol. Het wordt diens zesde optreden dit seizoen (laatste was RKC-thuis).

- Spits van De Graafschap is de laatste weken gedegradeerd tot een eenzaam beroep. Topscorer Rydell Poepon (6 doelpunten).scoorde voor het laatst op bezoek bij Roda JC. Echte kansen heft de aanvaller hierna niet meer .

- Trainer Richard Roelofsen, zal zijn basiself pas vlak voor de wedstrijd prijsgeven.

- Dezelfde Roelofsen keert na een schorsing weer terug op de bank. Rogier Meijer en Yuri Rose zijn na een schorsing ook weer beschikbaar.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste NEC – De Graafschap:
Een vroege treffer van Leroy George (3) bleek beslissend tijdens de laatste uitvoering. De Graafschap had zeker kansen op minimaal een gelijkspel, maar was weinig gelukkig in de afronding.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 11,01

Gelijkspel: 25,02

Nederlaag: 63,97

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X