Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Muslu Nalbantoglu: terug bij NEC speciaal

Muslu Nalbantoglu: terug bij NEC speciaal

Mede door blessureleed kwam het er nooit eerder van. Maar zondag keert Muslu Nalbantoglu voor het eerst sinds zijn vertrek bij NEC in 2008 terug in De Goffert. Bij de ervaren rechtsback van De Graafschap maakt dat warme gevoelens los.

"Heel speciaal. Ik heb daar toch zeven jaren gezeten inclusief mijn tijd in de jeugd. Nooit zat ik langer bij een club", weet Nalbantoglu.

Tegenvaller was vrijdag wel dat Nalbantoglu tegen het eind van de training uitviel met nekklachten. "Ik botste met mijn hoofd tegen de borst van Poepon. Dat komt wel even aan, maar het gaat al een stuk beter. Tegen NEC wil ik ook gewoon spelen natuurlijk." 

De Turk weet dat het moeilijk wordt voor De Graafschap om in de eredivisie te blijven. "We zitten in een lastig parket, maar ik heb nog steeds een goed gevoel dat het ons lukt. We zijn kritisch tegen elkaar en praten veel. NEC is een goede ploeg. Ze spelen FC Twente in goede doen van het veld en winnen met 3-1. Dat zegt wel iets."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker