Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen dubt nog over voorhoede

Roelofsen dubt nog over voorhoede

Richard Roelofsen zegt nog te twijfelen over een aantal opties die hij deze week uitprobeerde op de training. Vooral voorin wisselde de coach een aantal keren.

"Met het spel tegen Feyenoord nog in het achterhoofd kijken we nog waar we ons tegen NEC het beste bij voelen. We hebben een paar varianten geprobeerd, dat klopt", aldus Roelofsen na de zaterdag training.

De kans is aanwezig dat De Leeuw als aanvallende middenvelder speelt en El Hassnaoui het samen met Poepon mag uitzoeken. Ook testte de technische staf het duo Jansen en De Leeuw als de twee diepste spelers. Meijer en Rose keren terug na een schorsing. De verwachting is dat beide middenvelders in de basis staan. Breinburg en Wormgoor zijn volgens Roelofsen "fit verklaard" en zitten bij de selectie.

"Het meest tevreden ben ik toch met de opgaande lijn die we laten zien in het spel bij balbezit. We moeten ook tegen NEC meer aan het voetballen komen, hoewel die ploeg veel voetballend vermogen heeft. Maar het wordt tijd dat we ook eens gaan profiteren van het betere spel en ons zelf belonen."

Vrijdagavond zag Roelofsen in Galgenwaard dat FC Utrecht op de valreep met 3-2 van Excelsior won. De concurrent van De Graafschap leidde halverwege de tweede helft nog met 2-1. "Dan had de druk er dubbel bij ons op gezeten. Nu reed ik toch wel opgelucht naar huis", bekende Roelofsen zaterdag op De Vijverberg waar De Graafschap de laatste training afwerkte. "We kunnen dit weekend een klap uitdelen aan Excelsior", realiseert de coach zich.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Komende maandag 4 december zal om 20:00 uur het inhaalduel tussen De Graafschap en FC Dordrecht op het programma staan.

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)