Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Boze Joost Terol wil zeker niet weg

Boze Joost Terol wil zeker niet weg

Joost Terol verdedigt zondag het doel van De Graafschap. De 32-jarige sluitpost liet zich na de laatste training enigszins cryptisch uit over zijn situatie. Terol keepte dit seizoen de eerste vier duels. Op 10 september tegen NEC kreeg Yves De Winter de kans en de Belg bleef vervolgens staan. Voormalig trainer Andries Ulderink passeerde Terol na de 3-0 thuisnederlaag tegen ADO Den Haag eind augustus.

"Het is niet gegaan zoals ik wilde. Dat heeft een reden waar ik het oneens mee ben en het maakt me ook boos. Verder houden we dit intern en zeg ik er niets over. Ik doe mijn job gewoon zo goed mogelijk. Maar dat ik niet blij ben, is duidelijk", zo blijft Terol dus enigszins vaag.

"Het doet pijn dat we zo laag staan", zegt de ervaren keeper even later. "Dat was niet nodig geweest. Ja, dat had anders gekund. Deze trainer doet zijn werk trouwens heel goed en is duidelijk. Ik wil ook zeker niet weg. De Graafschap is een fantastische club en ik heb hier nog een contract tot 2013."

Tegen NEC mag Terol dus zondag (12:30 uur) weer eens opdraven. "Als je 's-ochtends op de club komt en je hoort dat je moet spelen, is dat onverwacht. Maar het is je werk en we hebben heel mooi werk. Ik ben fit en verder kun je als keeper nooit zeggen wat er gebeurt.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X