Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jubileumlogo 50 jaar SV Superboeren

Jubileumlogo 50 jaar SV Superboeren

25 april 1974  - 25 april 2024

Supportersvereniging SV Superboeren is op 25 april 1974 opgericht aan een keukentafel in Zelhem. Dit seizoen vieren we ons 50 jarig jubileum op 25 april 2024.

Een 50 jarig jubileum is een bijzondere mijlpaal waar we graag aandacht aan willen geven.

In ons D’RAN! Magazine hebben we al veel mooie verhalen uit de jaren heen over het ontstaan van de supportersvereniging geplaatst. Ons redactielid en initiatiefnemer Mark Melgert is in gesprek gegaan met oprichters en oud-bestuursleden van de supportersvereniging.

Hij sprak o.a. met twee van de oprichters Herman Schutte en Johan Eggink. Het plan om de Supporters Vereniging De Graafschap op te richten werd in 1974 voorbereid aan een keukentafel ergens in Zelhem.

Ook het eerste supportersblad ‘De Spinnekop’ kwam in dat jaar uit. De aanstichter tot de oprichting van de supportersvereniging was trainer Piet de Visser. Hij zei tegen een aantal supporters dat hij het wel een goed idee vond dat er een supportersvereniging kwam.

De supportersvereniging heeft in het verleden ook de naam SV Vriendenkring gehad. De bestuursleden uit die tijd hebben recentelijk met elkaar oude verhalen opgehaald, en staat in de laatste editie van het D'RAN! Magazine.

We kijken uit naar ons jubileumjaar. De voorbereidingen om er iets moois van te maken zijn in volle gang. We houden u hier graag van op de hoogte vanaf deze plek.

Bij een jubileumjaar hoort ook een jubileumlogo wat we aankomend seizoen gaan gebruiken. Met trots onthullen wij hierbij het jubileumlogo van SV Superboeren (1974-2024).

Volgende wedstrijd De Graafschap

Willem II

Willem II

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 6 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende uitwedstrijd is vrijdag 6 oktober in Tilburg tegen Willem II, aftrap 20:00 uur (uitverkocht)

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 20 oktober tegen FC Groningen, aftrap 20:00 uur.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)