Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Stem op de Man of the Match en win een SPRBR hoodie!

Stem op de Man of the Match en win een SPRBR hoodie!

Wat missen we het. De reis naar De Vijverberg, de warming-up in de supporterskantine, de opkomst, het juichen, lekker zeiken op de tribune en na de wedstrijd de after-party in de kantine met DJ of band.

We hadden in die goede oude tijd ook nog de Man of the Match (MotM) op het podium in de kantine. Dat laatste wordt door de supportersvereniging weer op een alternatieve manier opgepakt bij de thuiswedstrijden die rechtstreeks uitgezonden worden door ESPN.

Iedereen die de De Graafschap app heeft geïnstalleerd, kan vanaf de 75e wedstrijdminuut stemmen op de MotM. De app, ontwikkeld door De Graafschap, is zowel in de Apple Store als in Google Play te downloaden en te installeren. Klik hier voor meer uitleg over hoe je kunt stemmen, of kijk in het menu onder "MotM - Kies de MotM".

De speler die tot Bas Ballon Man of the Match gekozen wordt, krijgt een bon ter waarde van € 200,- die besteed kan worden bij de kledingzaak ‘De Heren van 0314’. Deze bon wordt beschikbaar gesteld door de supportersvereniging én ‘De Heren van 0314’. 

Wie denkt dat alleen de Man of the Match iets wint, heeft het mis! Als je op de speler hebt gestemd die verkozen is tot de Man of the Match, dan maak je kans op een originele SPRBR hoodie.

Bij winst of een gelijk spel wordt de waardebon direct na de wedstrijd uitgereikt. Bij die uitreiking hoort uiteraard een interview. Het korte gesprek met de Man of the Match is zo snel als mogelijk te beluisteren op deze website onder "MotM - Interviews".

Een mooi initiatief van de supportersvereniging, die samen met kledingzaak ‘De Heren van 0314’ en Bas Ballonvaarten de Man of the Match weer nieuw leven inblaast.

Download nu De Graafschap App en stem tijdens de thuiswedstrijd op jouw Man of the Match. En wie weet win jij dan wel de SPRBR hoodie die beschikbaar wordt gesteld door supportersvereniging SV Superboeren.
Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X