Graafschap begint met grote uitslag de oefenreeks

De Graafschap is de start van de oefencampagne goed begonnen, tegen een samengesteld Regioteam uit de Achterhoek werd er op het complex van SVDW met 8-0 gewonnen. Mohamed Hamdaoui scoorde een zuivere hattrick, 3 doelpunten in een helft. De ploeg van nieuwe trainer Mike Snoei begon zeer gretig aan de wedstrijd wat resulteerde in 5 doelpunten in de 1e helft. Na rust werd het allemaal iets minder, ook geen wonder bij de zeer hoge temperaturen. Desondanks kwamen er toch nog ruim 500 toeschouwers de wedstrijd bezoeken.

Rondom de wedstrijd zijn weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, Zaterdag 29 juni 2019 (voorbereiding seizoen 2019-2020)

Regioteam Achterhoek - De Graafschap 0-8 (0-5)
Scoreverloop: 1-0 Ralf Seuntjens (7.), 2-0, 3-0 en 4-0 Mohamed Hamdaoui (15./20./35.), 5-0 Stef Nijland (44.), 6-0 Jordy Thomassen (55.), 7-0 Roland Baas (66.), 8-0 Ezra van der Heiden (88.).

De Graafschap 1e helft: Nick van den Dam, Leeroy Owusu, Frank Olijve, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Jesse Schuurman, Jordy Thomassen, Stef Nijland, Daryl van Mieghem, Ralf Seuntjens, Mohamed Hamdaoui

De Graafschap 2e helft: Jordy Rondeel, Jasper van Heertum, Roland Baas, Fahd Aktaou, Javier Vet, Frank Olijve (74. Thijs van Amerongen), Mohamed Hamdaoui (65. Milan Hilderink), Gregor Breinburg, Daryl van Mieghem (74. Ezra van der Heiden), Jordy Thomassen (65. Matthijs van Nispen), Jonathan Vergara Berrio

Bijzonderheid: De 15 jarige Ezra van der Heiden en de 16 jarige Milan Hilderink maakten hun debuut in de hoofdmacht.