Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rommelmarkt voor broodnodige financiƫn

Rommelmarkt voor broodnodige financiƫn

Achter de Spinnekoptribune op het inmiddels befaamde Spinnekopplein is een nieuwe supporterskantine gebouwd met een oppervlakte van ongeveer 750 vierkante meter. Onder andere een rommelmarkt op zaterdag 30 december moet zorgen voor broodnodige financiële inkomsten om de kantine te voltooien.

Het is een groot verschil wanneer de nieuwe kantine vergeleken wordt met het oude, veel te kleine en gedateerde supportersonderkomen. Ben Roelofs werd vanuit verschillende geledingen binnen De Graafschap gevraagd om na te gaan of een nieuwe kantine haalbaar zou zijn. "Vooraf weet je dat het veel geld gaat kosten wanneer alles gedaan moet worden door vakbedrijven. Om het wel haalbaar te maken ben ik een maand lang op mijn fiets rond geweest om sponsoren binnen te halen. Van het één kwam het ander en zo kwam ik aan tafel te zitten met Mark Nederlof van kozijnenspecialist Westerveld & Nederlof. Op dat moment wist ik dat het zou gaan lukken en er geen weg meer terug was', vertelt een trots lachende Roelofs, die de laatste maanden bijna dag en nacht op De Vijverberg vertoeft. 

Roelofs is trots op het onderkomen zoals het er nu, binnen korte tijd al staat. "Zonder de inzet van veel vrijwilligers en sponsors die materialen voor weinig of niets beschikbaar stellen hadden we dit niet van de grond gekregen. Er zijn supporters die niet alleen iedere zaterdag helpen, maar ook op doordeweekse dagen."

Rommelmarkt

Gerrit Kornegoor regelt altijd de bands die spelen tijdens de thuiswedstrijden. Hij kwam met het idee om een rommelmarkt te organiseren. "Omdat er nog een behoorlijk fors bedrag nodig is om de kantine te voltooien ontstaan er allerlei spontane ideeën om geld binnen te halen. De rommelmarkt is er ook zo één. Op deze manier willen we toch beetje bij beetje het geld inzamelen dat nodig is. Heb je nog spullen die verkocht kunnen worden, kom ze dan brengen, wij zijn er blij mee!"

De rommelmarkt vindt zaterdag 30 december van 10.00 – 15.00 uur plaats in de nieuwe supporterskantine. Zaterdag 23 december kunnen tussen 10.00 – 14.00 uur spullen gebracht worden. Er worden alleen kringloopwaardige spullen aangenomen. Grote dingen zoals bijvoorbeeld bankstellen, grote kasten, witgoed en dergelijke worden niet ingenomen.

Heb je vragen, mail dan naar info@superboeren.nl.

Tekst Hans Hissink

Het blijft ook mogelijk om online een bedrag te doneren of een steen met je naam te kopen voor in de kantinemuur.

Een vrije gift doneren

Een steen voor de kantinemuur bestellen

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X