Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D'ran!: Supporterskantine vóór en dóór Supporters

D'ran!: Supporterskantine vóór en dóór Supporters

SUPPORTERSKANTINE VÓÓR EN DÓÓR SUPPORTERS

Een lang gekoesterde wens van de SV Superboeren gaat eindelijk vorm krijgen. Al jaren praten we over de verbouwing van de supporterskantine op het Spinnekopplein. Een paar jaar geleden hebben de SV vrijwilligers er al eens de verfkwast doorheen gehaald. Dat was toen het meest haalbare. Maar het was voor ons slechts een tijdelijke oplossing. De SV Superboeren onder leiding van Ben Roelofs bleef ijveren voor de verbouwing. Langzaam maar zeker kregen we meer medestanders. Supporters, club en sponsoren werden (opnieuw) benaderd. De belangstelling groeide. Het afgelopen jaar hebben we keihard gewerkt om de handen op elkaar te krijgen van alle betrokkenen. Dat leidde tot het inrichten van de bouwcommissie onder leiding van Mark Nederlof, in het dagelijks leven directielid van Westerveld en Nederlof.

Samen met zijn collega Michiel Massop heeft Mark, die sponsor is maar vooral supporter op de Spinnekop, zich bijzonder ingezet om de SV te helpen met het uitwerken van een plan. Voor de oude tekeningen werd Herman Schutte gevraagd om advies. Er moesten nieuwe bouwtekeningen komen om de vergunning aan te vragen. Bouwkundig tekenaar Arie Wassink melde zich als vrijwilliger aan. Vele avonden vergaderen met de bouwcommissie, de club, de Koepel , de buurtbewoners, bouwbedrijven en leveranciers. Overdag ging Ben Roelofs op pad om sponsors te vinden. Michiel Massop lobbyde bij zijn leveranciers. Arie Wassink maakte de tekeningen en zat bijna dagelijks bij de gemeente om de vergunningen rond te krijgen. Martine Zuil en Hans Veldhorst gingen met de buurtbewoners in gesprek.

We zijn nu zover dat de stadioneigenaren, de Vereniging, de Anhangersraod, de club, BT en Oldies DTC allen achter de plannen van de SV Superboeren staan en hun medewerking hebben toegezegd. De vergunning is verleend. We kunnen aan de slag! Maar er is nog één dingetje. We hebben handjes en Euro’s nodig. Dit is het moment om #SAMENDRAN te laten zien!

De begroting voor de verbouwing van de supporterskantine, die een oppervlak van ca 1.000 m2 krijgt, ligt rond driehonderd duizend euro. In al het voorbereidende werk hebben we dekking voor de helft van de kosten gevonden: we hebben sponsoring van leveranciers en bouwbedrijven, we gaan een deel zelf bouwen (daar hebben we handige en enthousiaste handjes voor nodig!) en de club steunt ons met stoelen in de business club die we aan sponsors mogen ‘verkopen’. In de aanloop heeft de SV Superboeren de kosten voor haar rekening genomen.

We gaan de komende maanden het ontbrekende geld ophalen met acties. We kloppen dus bij je aan! Niet 1x maar vaker gaan we een beroep op je doen. Niet alleen op jou, maar op alle supporters van De Graafschap. We willen toch allemaal een supporterskantine waar we trots op kunnen zijn. De huidige supporters kantine is niet van deze tijd. De supporters van de ‘Trots van de Achterhoek’ verdienen een mooie plek om samen te komen. Die gaan we met elkaar realiseren. Daar wil toch iedere supporter aan meehelpen!

Wat gaan we doen? We starten de acties 4 november bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna. Acties:

Verkoop loten; prijzen o.a. iedere thuiswedstrijd na de winterstop kans op een scooter met je lot van slechts € 25,- (beperkt aantal loten wordt verkocht)

‘Iedere supporter draagt zijn steentje bij’ ; koop een steen met je naam voor de Superboerenmuur in de kantine (beperkt aantal beschikbaar, wees er snel bij!)

Fan-artikelen; speciale acties met fan-artikelen, altijd in beperkte oplage verkrijgbaar, collector items

Kerstpakketten; met de feestdagen voor de deur gaan we kerstpakketten verkopen. Met name richten we dit op de bedrijven in de business club, eigenlijk in de hele Achterhoek

Friendly van De Graafschap tegen …. Swansea City (?) met een feestelijke opening van de supporters kantine; de opbrengst van de kaartverkoop gaat geheel naar de kantine!

Iedere actie moet een begrote bijdrage opbrengen. Dus bij iedere actie draag je bij aan de supporterskantine. We maken de stand zichtbaar op de website. Als het volgens plan loopt en iedereen gaat er achter staan en steunt ons dan halen we voldoende geld op. Of we de wedstrijd tegen Swansea City gaan spelen is nog niet zeker. Maar het wordt zo wie zo een prachtige wedstrijd die we organiseren.

We hebben gepland om na dit seizoen te gaan breken en bouwen. We verwachten circaa. 5 weken bouwtijd nodig te hebben. De handjes zullen we op vrijdag en zaterdag gedurende die vijf a zes weken nodig hebben. Meld je aan voor timmerwerk, schilderwerk, installatiewerk, sloopwerk, betonstorten, straatwerk, om te sjouwen en om de koffie en broodjes te zorgen.

We zoeken handige en enthousiaste supporters om te helpen. We zorgen natuurlijk dat er onder leiding van een ervaren voorman gewerkt wordt. Meld je aan, want zonder je hulp gaat het niet lukken. Meer informatie staat uiterlijk 4 november op Superboeren.nl.

Doe mee aan deze grootste Superboeren supportersactie ooit. Voor en door supporters! Meer info: www.superboeren.nl/kantine

Wil je na het lezen van dit voorwoord alvast het goede voorbeeld geven, door een donatie te doen? Dat kan.

Hoe kan ik doneren?

Dit kan op de volgende manieren

Verbouw en uitbreiding Supporterskantine Spinnekopplein
Doneren via iDEAL
Geen iDEAL of wonend buiten Nederland 

Ja, ik wil
online doneren
*

Rekeningnummer

IBAN: NL54 RABO 0312 9925 72
BIC: RABONL2U
O.V.V.: DONATIE NIEUWE KANTINE

 * Voorkeur
 
® SV Superboeren De Graafschap

De inhoud van ons nieuwe D'ran! Magazine is hier te vinden.

Met hartelijke groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren: hansboesberg@superboeren.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker