Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Heracles Almelo-uit

In aanloop naar... Heracles Almelo-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Op het kunstgras van het Polman Stadion hanteert Ruud Bossen de fluit. Zijn assistenten zijn de heren Buijk en Slot. De vierde official heet Van de Graaf.

- Met zeven punten uit even zoveel duels vinden we Heracles terug op een elfde plek. De ploeg van Peter Bosz scoorde hierin elfmaal, maar kreeg er ook twaalf tegen.

- Glynor Plet, bezig aan zijn tweede seizoen in Almelo, is momenteel topschutter met vijf doelpunten.

- De historie tussen beide ploegen in de eredivisie is zeer beperkt. De gespeelde duels op dit niveau hebben wel één ding gemeen: wedstrijden met spaarzame hoogtepunten.

- Peter Bosz was in het seizoen 2002/03 trainer van De Graafschap. Het was zijn debuut als trainer in het betaalde voetbal. Het was weinig succesvol, want directe degradatie volgde.

- De Graafschap beleefde vorige week op eigen veld een sof tegen FC Groningen. Men verspeelde in de slotminuut op kinderlijke wijze een voorsprong en het werd uiteindelijk nog erger: 2-3.

- Van de tegendoelpunten bij De Graafschap in dit seizoen vielen er acht in het laatste kwartier.

- Andries Ulderink lijkt tegen Heracles een basisplaats in petto te hebben voor Jussi Kujala en Nenad Sreckovic. Hierdoor verkassen Gregor Breinburg en aanvaller Soufian El Hassnaoui naar de bank.

- Spits en clubtopscorer van het vorig seizoen, Rydell Poepon, staat al vier wedstrijden ‘droog’. Zijn laatste doelpunt was op 20 augustus (Excelsior-uit).

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- De Graafschap het een nieuwe shirtsponsor. Dat zal u als trouwe Graafschapvolger niet zijn ontgaan. Supporters kunnen met hun naam op het shirt. Hier leest u er meer over. D’ran! Dit kan nog tot zaterdag 1 oktober!

- Op 1 oktober organiseert Supportersvereniging De Vriendenkring een barbecue, waarbij ook de selectie aanwezig zal zijn. Lees hier meer over de barbecue en hoe u zich hiervoor kunt opgeven.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste Heracles Almelo - De Graafschap:
In april van dit jaar speelden beide ploegen voor het laatst tegenover elkaar. Met assistent-coach Jan Vremen op de bank verloor De Graafschap met 2-0. De treffers kwamen op naam van Everton en Overtoom. In de slotfase was er nog twee keer geel voor Kujala.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):
Overwinning: 21,02

Gelijkspel: 24,10

Nederlaag: 54,89

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X