Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink voert wijzigingen door

Andries Ulderink voert wijzigingen door

Na de 4-0 nederlaag bij Feyenoord hield trainer Ulderink van De Graafschap ook tegen FC Groningen (3-2 nederlaag) vertrouwen in dezelfde elf spelers. Vrijdag in het belangrijke treffen met Heracles Almelo zal dat anders zijn. De coach gaat het zowel in de personele sfeer als tactisch anders invullen. De Graafschap kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Purrel Fränkel ontbreekt nog, maar zijn herstel vertoont progressie.

Ulderink wil in Almelo vooral voorkomen dat Heracles vanuit het middenveld aan het voetballen komt. De ploeg van oud-Graafschap trainer Bosz heeft met Overtoom, Vejinovic en ook Quansah technisch vaardige middenvelders die altijd in beweging zijn en goed uit de voeten kunnen op het snelle kunstgras van Heracles.

Waarschijnlijk maakt de Fin Kujala zijn opwachting in de basis van De Graafschap, maar zeker is dat niet. Ook Sreckovic lijkt een basisplaats te krijgen als linkermiddenvelder."Over de opstelling zeg ik niets. Wel dat er één of twee andere spelers beginnen."

Vermoedelijke opstelling: De Winter, Evers, Wormgoor, Van de Pavert, Jansen; Rose, Meijer, Kujala, De Leeuw, Sreckovic; Poepon

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter