Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink voert wijzigingen door

Andries Ulderink voert wijzigingen door

Na de 4-0 nederlaag bij Feyenoord hield trainer Ulderink van De Graafschap ook tegen FC Groningen (3-2 nederlaag) vertrouwen in dezelfde elf spelers. Vrijdag in het belangrijke treffen met Heracles Almelo zal dat anders zijn. De coach gaat het zowel in de personele sfeer als tactisch anders invullen. De Graafschap kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Purrel Fränkel ontbreekt nog, maar zijn herstel vertoont progressie.

Ulderink wil in Almelo vooral voorkomen dat Heracles vanuit het middenveld aan het voetballen komt. De ploeg van oud-Graafschap trainer Bosz heeft met Overtoom, Vejinovic en ook Quansah technisch vaardige middenvelders die altijd in beweging zijn en goed uit de voeten kunnen op het snelle kunstgras van Heracles.

Waarschijnlijk maakt de Fin Kujala zijn opwachting in de basis van De Graafschap, maar zeker is dat niet. Ook Sreckovic lijkt een basisplaats te krijgen als linkermiddenvelder."Over de opstelling zeg ik niets. Wel dat er één of twee andere spelers beginnen."

Vermoedelijke opstelling: De Winter, Evers, Wormgoor, Van de Pavert, Jansen; Rose, Meijer, Kujala, De Leeuw, Sreckovic; Poepon

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker