Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jussi Kujala: mijn tijd komt echt nog wel

Jussi Kujala: mijn tijd komt echt nog wel

De Graafschap verkeert in sportieve zorgen. De Achterhoekse club heeft vijf punten verzameld en weet alleen VVV en Excelsior nog onder zich. Vrijdag wacht opnieuw een lastige ploeg als op het kunstgras in Almelo Heracles de tegenstander is.

Het is goed mogelijk dat Jussi Kujala dan een kans krijgt in de basis. Dat bleek woensdag uit de training. De afgelopen weken viel de Fin steeds in. Voor de beker tegen FC Utrecht had de middenvelder een basisplaats.

Kujala, die een aflopend contract heeft, is optimistisch. "Ik blijf rustig wachten, want mijn moment komt echt nog wel. Eind vorig seizoen heb ik veel en goed gespeeld en ik hoopte die lijn dit seizoen door te trekken. Nu zit ik weer op de bank. Wat dat betreft is het voor mij tot nu toe een wisselvallige tijd bij De Graafschap."

"Ik vond dat we tegen Excelsior en FC Utrecht meer verdienden, wat dat betreft staan we een beetje te laag. Maar de laatste weken gaat het niet zo goed en spelen we minder. Vrijdag moet het daarom beter. Heracles vind ik wel een goed voetballende ploeg. Je moet ze geen ruimte geven", aldus Kujala.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X