Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Steun getroffen sponsoren LED-boarding

Steun getroffen sponsoren LED-boarding

Een opvallende gebeurtenis op De Vijverberg tijdens de eredivisiewedstrijd tegen Roda JC. De LED boarding langs het veld, die gebruikt wordt voor het weergeven van sponsoren, viel in de 1e helft om. Helaas kon de boarding niet meer in werking worden gebracht, waardoor een groot aantal sponsoren zendtijd misten. Een Achterhoeks bedrijf biedt hen compensatie op LED displays.

Niet alleen het gezamenlijk optreden van supporters om de omgevallen LED boarding snel rechtop te zetten is écht Achterhoeks noaberschap. Enkele dagen ná de wedstrijd bleek ook dat geen enkele sponsor bij De Graafschap beklag heeft gedaan om gemiste zendtijd en PR door het omvallen en daarna uitgeschakeld blijven van de boarding. Met enige jaloezie keken diverse andere voetbalclubs naar de saamhorigheid op de Vijverberg.

In samenwerking met de graafschap-supporters van Oldies DTC geeft Addink Media, Businessclublid bij De Graafschap en bekend van de LED displays langs de N18 (Twenteroute) bij Lichtenvoorde en Groenlo, de getroffen sponsoren compensatie. Zij worden nu namelijk weergegeven op één van de LED-displays van het bedrijf. “Wij vinden het geweldig dat niemand klaagt over gemiste zendtijd tijdens de wedstrijd. Zo gaat dat hier in de Achterhoek!”, geeft eigenaar Rutger Addink aan. Hij vervolgt: “Aangezien wij vergelijkbare middelen hebben voor promotie van bedrijven, onze LED displays, geven wij nu voor een tijd de getroffen bedrijven weer op één van onze displays.”

Navraag bij Rutger leert dat het idee kwam via een groep graafschap-supporters genaamd Oldies DTC om getroffen bedrijven extra PR te bieden. In onderling overleg hebben zij vervolgens deze actie uitgevoerd waarbij Oldies DTC beschikte over de informatie welke bedrijven zendtijd gemist hebben. Al met al een mooi stukje Achterhoekse nuchterheid, saamhorigheid en noaberschap. #samendran

Alle credits naar Rutger Addink voor het beschikbaar stellen van zijn Led-boarding langs de N18 bij Groenlo !!!!!

Mocht je in de buurt zijn, stuur even een foto van de LED-boarding. Elke minuut wordt pagina op LED ververst. In totaal dus 3 pagina's.

Tekst: Addink Media

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X