Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… PSV-thuis

In aanloop naar… PSV-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Er zal opnieuw spektakel gaan volgen op Stadion De Vijverberg. Regerend landskampioen PSV komt op bezoek. De Graafschap trapt om 20:45 uur af tegen de Eindhovenaren.

- Voor dit duel is scheidsrechter Nijhuis aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Van de Ven en Schaap. Vierde official is Dieperink.

- Net als Heracles Almelo beschikt PSV over 21 punten. Beide ploegen hebben 4 punten achterstand op de koplopers Ajax en Feyenoord.

- In de eerste speelronde tegen ADO Den Haag (2-2) lieten de Eindhovenaren twee dure punten liggen. Doelman Martin Hansen maakte in de blessuretijd gelijk. Onlangs overkwam dit ook op eigen veld tegen Excelsior (1-1).

- Van Heracles Almelo werd 2-1 verloren, maar werden de punten die niet behaald werden in eerdere wedstrijden weggewerkt in de ontmoetingen met Ajax (1-2) en Feyenoord (3-1). Beide confrontaties werden door het team van coach Phillip Cocu gewonnen.

- In de Champions League begon PSV uitstekend in de groepsfase. Er werd met 2-1 gewonnen van Manchester United. Echter gingen de uitduels met CSKA Moskou (3-2) en VfL Wolfsburg (2-0) verloren.

- Het team van Jan Vreman laat de laatste wedstrijden zien te zijn gegroeid. Echter levert dit nog geen overwinning op. Willem II (2-2) en ADO Den Haag (1-1) waren de enige 2 wedstrijden waarin een punt gepakt werd.

- Vorige week leek het op een puntendeling tegen Heracles Almelo uit te lopen. Toch was de uitspelende ploeg die in Doetinchem in de slotfase tot scoren kwam. De enige treffer kwam op naam van Iliass Bel Hassani.

- Vorig seizoen speelde aanvaller Erik Quekel voor Jong PSV. De komende ontmoeting met de club uit Eindhoven kan Quekel er niet bij zijn wegens een blessure.

- Net als tegen Heracles Almelo komt de wedstrijd voor Kristopher Vida en Jan Lammers te vroeg. Daartegenover staat een terugkeer van Jeroen Tesselaar.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 2,82

Gelijkspel: 2,96

Nederlaag: 94,22

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X