Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorwoord nieuwe D'ran! IN SI-MON WE TRUST

Voorwoord nieuwe D'ran! IN SI-MON WE TRUST

Vrijdagavond 14 maart, een prachtige avond in Velsen-Zuid. Twee honderd Graafschap supporters waren naar Telstar getogen voor een feestelijke voetbalavond. Met bussen en auto’s waren we zonder combi regels op pad gegaan. De partybussen waren al vroeg in de middag vertrokken en busje 1 vertrok om vijf uur, zodat iedereen een plekje in een bus kon vinden. Geen combi, dus dan gaan we met drie bussen………. Deze avond stond natuurlijk in het teken van de wedstrijd maar ook heel erg (misschien nog meer) in het teken van de SI-MON KIS-TE-MAKER Tribute. Een prachtig initiatief van Maarten Hagelstein in samenwerking met Telstar en ondersteund door de SV Superboeren.

Het was een fantastisch vervolg op de supportersavond van de SV Superboeren en BT van 9 december in Doetinchem. Samen met de supporters van Telstar werd het een groot feest. Kistmaker en zijn vrouw Thea, genoten met volle teugen van hun supporters en de supporters van hun Kistemaker.

Op de supportersavond van 5 maart vertelde iemand dat hij zo verlangde naar een positief bericht van De Graafschap. Hij vertelde dat hij erg ontdaan was dat zijn vader niet meer mee ging naar De Graafschap. Na jaren kon zijn vader het niet meer opbrengen. Hij herkende zich niet meer in zijn club. Als een godsgeschenk is daar dan ‘Hagel’, een van onze supporters, die zo’n mooie avond bij Telstar organiseert. Het was voor ‘slechts’ 200 Graafschap supporters, maar de impact was vele malen groter. Het verhaal over deze tribute scoorde 4 pagina’s in Voetbal Internationaal. In De Gelderlander en anders media waren Simon en Thea te zien met het T-shirt van de SV en vertelden zij over deze unieke belevenis. Prachtige reclame voor onze club, voor de buitenwereld en voor onze supporters.

Helaas is er weinig anders waarmee we ons kunnen identificeren bij onze club. Is het nog onze club? Velen hebben zich van de club afgekeerd. Met angst wordt gekeken naar het volgende seizoen. Nog meer lege stoeltjes worden verwacht. De werkelijkheid is op dit moment niet anders. We houden ons vast aan een trainer van 70+ die vroeger successen kende. Zelfs jonge supporters willen met hem op de foto. Hij brengt dat beetje geluk dat we zoeken. De Kist is helaas het enige positieve bericht. Op het T-shirt staat IN SI-MON WE TRUST. Met deze tekst is alle frustratie van supporters verwoord.

Met hartelijke groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

Reageren? hansboesberg@superboeren.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X