Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Helmond Sport-thuis

In aanloop naar… Helmond Sport-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdag 21 december volgt om 18.45 uur de aftrap voor de laatste wedstrijd in het kalenderjaar 2013. Dit duel gaat tussen De Graafschap en Helmond Sport.

- Scheidsrechter Kamphuis zal deze competitiewedstrijd in goede banen gaan leiden. Zijn assistenten zijn Langkamp en Nanninga. Van Turenhout fungeert als vierde official.

- Het verschil in het aantal punten tussen beide ploegen is slechts drie punten tussen nummer vijf De Graafschap en plek negen Helmond Sport.

- De laatste wedstrijd speelde de ploeg uit Helmond thuis tegen Achilles’29. Na de openingstreffer van Stanley Elbers bepaalde de hekkensluiter de ruststand op 1-2. Twee goals van Davy Brouwers leek voor de overwinning te zorgen, waarna de wedstrijd in 3-3 eindigde.

- Het team van hoofdcoach Mario Verlijsdonk wist 43 keer tot scoren te komen en kent Brouwers als clubtopscorer met tien doelpunten.

- Na een matige seizoensstart, waarin Eric Meijers een goed seizoen 2012-2013 kende met een vierde eindpositie, werd het contract met de oefenmeester ontbonden. Ad-interim Verlijsdonk staat sinds 28 september voor de groep.

- Voor het thuispubliek zal hoofdcoach Pieter Huistra een centraal verdedigingsduo gaan vormen met Robin Pröpper en Rogier Meijer. Laatstgenoemde speelt in de plaats van de geschorste Ted van de Pavert.

- In het vorige thuisconfrontatie met FC Den Bosch (3-5 verlies) verliet clubtopscorer Piotr Parzyszek in de slotfase met een rode kaart vroegtijdig het veld. De Poolse spits is in onderhandeling met Benfica voor een transfer in de zomer en zal de twee ontmoetingen met Helmond Sport en uit bij Jong PSV (20-01-14) een schorsing uitzitten. Nathan Kabasele wordt zijn vervanger.

- Dit seizoen eindigde het duel tussen Helmond Sport en De Graafschap in een gelijkspel. Na een kwartier spelen wist Elbers voor de 0-1 te zorgen. Jordan Garcia-Calvete bepaalde de eindstand in de slotfase op 1-1.

Nieuws van SV Superboeren

- Bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2014? Wellicht past de De Graafschap Clubpolis van Menzis bij u. Klik op banner op de website voor meer informatie! Of klik hier.

- Bij het D'ran! Magazine dat recent aan al onze leden is verstuurd, zit een formulier in. Wij vragen u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kan ook via info@superboeren.nl.

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 61,78

Gelijkspel: 22,88

Nederlaag: 15,33

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X