Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Griepaanval teistert De Graafschap

Griepaanval teistert De Graafschap

Drie spelers van De Graafschap waren deze week geveld door het griepvirus. Yuri Rose, Purrel Frankel en Ted van de Pavert zullen daarom waarschijnlijk niet kunnen spelen zondag tegen koploper AZ (aanvang: 16:30 uur).

Rose, die kampt met een keelontsteking, ontbrak ook vrijdag nog op de training. Frankel en Van de Pavert waren er wel, maar haakten eerder af. Bovendien is Ties Evers geschorst, waardoor de defensieve zorgen voor De Graafschap alleen maar toenemen.

De kans is groot dat Jochem Jansen tegen AZ linksback speelt en Gregor Breinburg als linkshalf de plek van Rose inneemt. Dat viel ook af te leiden uit de training. Daardoor schuift Gil Vermouth naar de rechterkant van het middenveld. Verder zal trainer Roelofsen geen wijzigingen aanbrengen ten opzichte van vorige week toen De Graafschap met 2-0 verloor bij Vitesse.

AZ kwam donderdagavond nog in actie in de strijd om de Europa League. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek won op eigen veld met 2-0 van Udinese. In Alkmaar won AZ eerder dit seizoen met 4-0 van De Graafschap. Vorig seizoen verrasten de Doetinchemmers en werd AZ op De Vijverberg met 1-0 verslagen.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X