Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Richard Roelofsen wil spel van AZ ontregelen

Richard Roelofsen wil spel van AZ ontregelen

Ook op de eigen Vijverberg tegen AZ zal trainer Roelofsen van De Graafschap kiezen voor een defensief concept. "AZ is een van de betere ploegen in de eredivisie met veel lopende mensen en beweging. Dat hebben we gisteravond weer gezien. Onze insteek is om ze het voetballen onmogelijk te maken."

Roelofsen noemt Breinburg en Jansen de "meest logische" vervangers voor de zieke Rose en de geschorste Evers. Ook Van de Pavert en Frankel zijn niet fit. "Ted heeft de afgelopen dagen vier kilo verloren en over Purrel hebben we ook twijfels. Hij is vijf dagen ziek geweest. Met Rose gaat het wel weer de goede kant op. Maar het is de vraag hoe snel we ze fit kunnen krijgen. En spelers moeten bij mij 100 procent fit zijn. Anders zitten ze er niet bij", is Roelofsen duidelijk.

De Graafschap heeft een druk programma voor de boeg met volgende week ook de midweekse wedstrijd tegen FC Twente. Daar tussendoor gaat de ploeg op bezoek bij RKC Waalwijk en ontvangt het thuis Feyenoord. "Zaak is daarom spelers niet te zwaar te belasten. We moeten iedereen zoveel mogelijk fit houden, want er komt ook nog een staartje na de reguliere competitie", hoopt Roelofsen op de nacompetitie.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X