Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Purrel Fränkel voelt nog weinig vertrouwen

Purrel Fränkel voelt nog weinig vertrouwen

Purrel Fränkel lijkt niet serieus voor te komen in de plannen van Graafschap-trainer Richard Roelofsen. Ondanks een voetblessure en ziekte deze week, had de linksback de afgelopen weken meer speeltijd verwacht. Roelofsen koos tegen Roda JC en Vitesse voor Ties Evers, die zondag geschorst is.

Fränkel laat zijn gevoel de vrije loop. "Het valt me wel tegen. Tot nu toe voel ik niet het vertrouwen anders had ik wel gespeeld. En dan ben je daarover echt pissig. Je wil nog graag alles geven omdat we erin moeten blijven, maar dan moet je wel opgesteld worden", aldus de verdediger.

"Ik ben een paar dagen ziek geweest en kon vandaag niet direct volle bak trainen. Dat lijkt me ook logisch. Maar als het aan mij ligt, kan ik zondag spelen. Nee, ik denk niet dat het gebeurt. Degene die de opstelling maakt, zal wel zijn beste elf opstellen."

Over tegenstander AZ is de Amsterdammer lovend. "Een fantastische ploeg. Ze spelen echt goed voetbal. Het wordt gewoon heel lastig voor ons, maar vorig jaar wonnen we thuis met 1-0. Dus waarom niet?", besluit Fränkel.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X