Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Purrel Fränkel voelt nog weinig vertrouwen

Purrel Fränkel voelt nog weinig vertrouwen

Purrel Fränkel lijkt niet serieus voor te komen in de plannen van Graafschap-trainer Richard Roelofsen. Ondanks een voetblessure en ziekte deze week, had de linksback de afgelopen weken meer speeltijd verwacht. Roelofsen koos tegen Roda JC en Vitesse voor Ties Evers, die zondag geschorst is.

Fränkel laat zijn gevoel de vrije loop. "Het valt me wel tegen. Tot nu toe voel ik niet het vertrouwen anders had ik wel gespeeld. En dan ben je daarover echt pissig. Je wil nog graag alles geven omdat we erin moeten blijven, maar dan moet je wel opgesteld worden", aldus de verdediger.

"Ik ben een paar dagen ziek geweest en kon vandaag niet direct volle bak trainen. Dat lijkt me ook logisch. Maar als het aan mij ligt, kan ik zondag spelen. Nee, ik denk niet dat het gebeurt. Degene die de opstelling maakt, zal wel zijn beste elf opstellen."

Over tegenstander AZ is de Amsterdammer lovend. "Een fantastische ploeg. Ze spelen echt goed voetbal. Het wordt gewoon heel lastig voor ons, maar vorig jaar wonnen we thuis met 1-0. Dus waarom niet?", besluit Fränkel.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter