Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... AZ-thuis

In aanloop naar... AZ-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De KNVB heeft voor dit duel op de volle Vijverberg Pieter Vink aangesteld als leidsman. Hij weet zich aan de zijlijn geassisteerd door de heren Geutjes en De Vree. De taken van de vierde official worden uitgevoerd door de heer Bax.

- Of AZ als koploper naar Doetinchem komt, is afhankelijk van de resultaten van FC Twente en PSV. Zij spelen zondag eerder op de dag. Op dit moment is de Alkmaarse club de trotse koploper met 49 punten.

- Bij AZ is verdediger Viergever geschorst na zijn rode kaart van afgelopen week. Klavan lijkt de meest logische vervanger.

- Oefenmeester Gertjan Verbeek moest zich enkele geleden melden bij de tuchtcommissie. Deze schorste Verbeek voor drie wedstrijd (één voorwaardelijk), Hiertegen heeft hij inmiddels beroep aangetekend, waardoor de AZ-coach gewoon op de bank mag plaatsnemen dit weekend.

- Hoezeer De Graafschap het ook anders zou willen, is de veilige vijftiende plaats ver weg.en lijkt het niet laatste worden nog een enorme klus.

- Kijkend naar verschillende statistieken zijn de Superboeren bezig aan een uiterst negatieve thuisreeks: zes opeenvolgende nederlagen en op De Vijverberg werd pas elf keer gescoord.

- Ties Evers is vanwege een schorsing niet inzetbaar.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - AZ:
Vorig seizoen ontspon zich een levendig duel op De Vijverberg. De rust werd nog doelpuntloos bereikt, maar snel in de tweede helft scoorde Pellè, tegen de verhouding in, de 0-1. Poepin zorgde koppend voor de meer dan verdiende 1-1. In de slotfase verraste Bargas doelman Romero met een vrije trap: 2-1. Een knap resultaat van de ploeg van trainer Kalezic.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 28,18

Gelijkspel: 26,64

Nederlaag: 45,19

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X