Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... RKC Waalwijk-thuis

In aanloop naar... RKC Waalwijk-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd. 

- De scheidsrechter bij dit duel op De Vijverberg is Kuipers. Hij weet zich geassisteerd door de heren Van Roekel en Zeinstra. Als vierde man is de heer Lindhout aanwezig.

- RKC Waalwijk kende als promovendus een vliegende start in de Eredivisie. De ploeg van trainer Ruud Brood pakte reeds vijftien punten, maar het gaat de laatste weken allemaal wat moeizamer.

- RKC mist de geschorste Bandjar (na zijn rode kaart tegen Ajax), Op de rechtsbackpositie wordt hij vervangen door Ramos. Hierdoor komt er centraal in de defensie een plaats vrij voor Frank van Mosselveld.

- RKC heeft een drietal ex-Superboeren in de gelederen. Sander Duits (67 wedstrijden/ 5 doelpunten), Ard van Peppen (39/2) en Henrico Drost (7/0).

- De Graafschap kan in deze belangrijke ontmoeting ‘gewoon’ beschikken over Spits en topscorer Poepon. Hij viel tegen AZ voor rust geblesseerd uit.

- Ook Nenad Sreckovic kan spelen. De Serviër is tot nu toe god voor drie assists. Michael de Leeuw was dit seizoen al vijfmaal de aangever bij een treffer.

- Wanneer Jussi Kujala weer inzetbaar is, is nog onzeker. De Fin ondergaat volgende week een kijkoperatie om de ernst van zijn knieblessure vast te stellen.

- Yuri Rose gaat voor zijn 100ste doelpunt in het betaalde voetbal. Tegen Roda JC scoorde hij zijn derde treffer van het seizoen. Vorig seizoen wist hij maar eenmaal het net te vinden.

- Naast de bekende fanshops beschikt De Graafschap, na lang wachten, weer over een webshop. U surft hier de shop binnen.

 - Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - RKC Waalwijk:
De laatste seizoenen kwamen beide ploegen niet tegen elkaar uit. Voor de laatste ontmoeting o De Vijverberg moeten we terug naar 16 april 2005. Destijds werd het 2-4 voor de Waalwijkers. Jason Oost maakte er drie. Takak maak de vier voor RKC vol. Van Beukering en Robbemond maakte de treffers voor de ploeg van Gert Kruys.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,76

Gelijkspel: 4,93

Nederlaag: 1,31

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X