Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink wil spelen op het randje

Andries Ulderink wil spelen op het randje

Trainer Andries Ulderink van De Graafschap kent de grote belangen van het duel met RKC Waalwijk. "Druk voel ik niet. Maar het is helder. We kunnen gelijk met ze komen, maar zij kunnen ook op zes punten komen van ons."

Ulderink zag zijn ploeg de laatste twee duels verliezen. Thuis van Roda JC en vorige week kansloos bij AZ. Om niet opnieuw weg te zakken, is winst op RKC noodzakelijk. "We gaan niet ineens hele gekke dingen doen. Maar spelen op het randje en misschien zelfs wel over dat randje is wel wat nodig is."

De Aaltense trainer denkt dat het wel eens een vreemde wedstrijd kan worden. "De weersvoorspellingen zijn slecht met veel wind. Ik verwacht daarom onverwachte situaties in een echte echte vechtwedstrijd. Veel mooie driehoekjes zullen er niet te zien zijn", glimlacht Ulderink.

De verwachting is dat het duel met RKC enigszins vergelijkbaar wordt met de wedstrijd in Venlo tegen VVV. Toen won De Graafschap met 2-1. "Daarom ben ik ook blij dat Poepon en Sreckovic inzetbaar zijn. Je kan daardoor gevarieerder aanvallen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X