Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

FC Dordrecht zorgt voor daverende verrassing in het Sem Vijverberg stadion

FC Dordrecht zorgt voor daverende verrassing in het Sem Vijverberg stadion

De Graafschap - FC Dordrecht stond in het teken van de nog altijd niet opgeloste vijftien jaar oude zaak rond het pasgeboren kindje Sem Vijverberg, dat in 2006 om het leven werd gebracht en in een vijver in Doetinchem werd gevonden. Het coldcaseteam van de politie doet inmiddels een ultieme poging de zaak op te lossen en vroeg De Graafschap mee te helpen om de zaak op te lossen. Voor een keer werd de Vijverberg omgedoopt tot Sem Vijverberg stadion.

 

Na het pijnlijke verlies van afgelopen zondag in Breda tegen NAC was De Graafschap er alles aan gelegen om het één en ander weer recht te zetten tegen de nummer voor laatst uit de Keuken Kampioen Divisie.

 

In tegenstelling tot de wedstrijd in Breda waren er ditmaal basisplaatsen voor Rick Dekker, Clint Leemans en Mohamed Hamdaoui. In de eerste helft hadden de Superboeren een veldoverwicht. De eerste kans was na 15 minuten toen Julian Lelieveld na een combinatie met Danny Verbeek de bal in de handen van de Dordrecht keeper schoot. Ook zagen we nog een 2 tal kansen van Mohamed Hamdaoui en Daryl van Mieghem. De Superboeren controleerden de wedstrijd maar echt overtuigend was het niet. De laagvlieger uit Dordrecht liet zich ook niet helemaal onbetuigd door er een aantal keren gevaarlijk uit te komen. Nikolas Agrafiotis zorgde na een halfuur voor het openingsdoelpunt voor de ploeg van Jan Zoutman nadat Naoufal Bannis al een enorme kans om zeep had geholpen. Een paar minuten na de 0-1 kreeg Daryl van Mieghem een goede kans om de stand weer recht te trekken echter zijn bal ging naast het doel.

 

 

In de rust besloot trainer Mike Snoei in te grijpen. Zo haalde hij Ralf Seuntjens naar de kant, evenals Clint Leemans en Toine van Huizen. Met het inbrengen van Melvin Platje en Johnatan Opoku hoopte hij het tij te keren. Echter het was valse hoop. Binnen 10 minuten na de pauze werd de Dordtse voorsprong zelfs groter. Na een goede steekbal van Musaba schoot Bannis de 0-2 in. Tien minuten later zorgde diezelfde Bannis voor de definitieve mokerslag, wederom op aangeven van Musaba, zorgde hij voor de 0-3. Aan deze stand kwam geen verandering meer. De pijn voor de Doetinchemmers werd zelfs nog vergroot doordat 10 minuten voor het einde aanvoerder Ted van de Pavert zijn tweede gele kaart van de avond kreeg en dus het veld mocht verlaten.

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te vinden in ons fotoalbum.

Vrijdag 2 April 2021 (Keuken Kampioen Divisie 2020-2021)

De Graafschap - FC Dordrecht 0-3 (0-1)

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Agrafiotis (34.), 0-2 Bannis (54.), 0-3 Bannis (62.)

Arbiter: Bax Toeschouwers: 0

Opstelling De Graafschap: Rody de Boer;Julian Lelieveld, Rick Dekker (72. Jesse Schuurman),Toine van Huizen (46. Jordy Tutuarima), Ted van de Pavert ©;, Elmo Lieftink,Clint Leemans (46. Melvin Platje), Danny Verbeek; Daryl van Mieghem, Ralf Seuntjens (46. Johnatan Opoku) en Mohamed Hamdaoui (72. Joey Konings).

Opstelling FC Dordrecht: Van Herk; Hobbel, Aktas, Silva, Poll; Schuurman, Ugur, Masaba (84. Amadin), Jansen; Agrafiotis (85. Suray) en Bannis.

Gele kaart(en) De Graafschap: Julian Lelieveld (9.)

Gele kaart(en) FC Dordrecht: -

Rode kaart(en) De Graafschap: Ted van de Pavert (83. / twee keer geel)

Rode kaart(en) FC Dordrecht: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X