Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap boekt bij TOP Oss tweede uitzege van de week

De Graafschap boekt bij TOP Oss tweede uitzege van de week

In de KNVB Beker zegevierde De Graafschap dinsdag met 1-3 in Enschede tegen FC Twente. Enkele dagen later stond in competitieverband het uitduel bij TOP Oss op de planning. Bij de tegenstander zijn een aantal oud-Superboeren terug te vinden: Jan Lammers, Lion Kaak, Sjoerd Overgoor, Matthijs van Nispen, Jordy Rondeel en Cas Peters.

Ralf Seuntjens, afwezig tegen FC Twente, begon in de basisformatie van trainer Mike Snoei. Rick Dekker kreeg voor de tweede maal deze week een basisplaats, terwijl de middenvelder de ontmoetingen met Helmond Sport en Jong PSV (beiden een 2-1 winst) vanaf de zijkant kon bekijken.

TOP Oss stond organisatorisch goed. De Doetinchemmers werden nauwelijks gevaarlijk. Daryl van Mieghem zag zijn schot geblokt worden door Jan Lammers. En Lion Kaak deed Rody de Boer de bal tot hoekschop verwerken.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Wel ontstonden er meerdere kansen. Een vrije trap van Dennis van der Heijden ging hard naast. En zag Mohamed Hamdaoui doelman Bo Geens zijn inzet keren. In het laatste kwartier maakte de uitspelende ploeg het verschil.

Julian Lelieveld, tegen FC Twente goed voor een assist en een doelpunt, gaf een perfecte voorzet richting Ralf Seuntjens die het lederen projectiel behendig achter de doelman kon tikken, 0-1. Vlak voor tijd verdubbelde Danny Verbeek de score naar 0-2. Na een hoekschop nam Danny Verbeek de bal goed mee en haalde keurig in de linkerhoek uit.

Met deze overwinning komt De Graafschap met 22 punten op gelijke hoogte met SC Cambuur. Het doelsaldo van de ploeg uit Leeuwarden is beter. Na een 1-4 overwinning op Jong Ajax is Almere City FC de nieuwe koploper met 24 punten. Echter heeft deze club uit Almere één wedstrijd meer gespeeld.

Zaterdag 7 november treft De Graafschap op eigen veld om 14:00 uur tegenstander FC Volendam.

30 oktober 2020 (KeukenKampioen divisie Seizoen 2020-2021)

TOP Oss - De Graafschap 0-2 (0-0)

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Ralf Seuntjens (78.), 0-2 Danny Verbeek (87.)

Arbiter: Teuben Toeschouwers: 0

Opstelling TOP Oss: Geens, David, Lammers, Pique, Roosken, Kaak, Guezen (85. Sanches), Overgoor (83. Van Nispen), Van der Heijden, Leidsman, Remans (62. Büttner)

Opstelling De Graafschap: Rody de Boer, Julian LelieveldToine van HuizenTed van de PavertJordy TutuarimaElmo Lieftink, Johnatan Opoku (68. Joey Konings), Rick Dekker (59. Danny Verbeek), Daryl van Mieghem (80. Jesse Schuurman), Ralf SeuntjensMohamed Hamdaoui (68. Giannis Mystakidis)

Gele kaart(en) TOP Oss: David

Gele kaart(en) De Graafschap: Danny Verbeek

Rode kaart(en) TOP Oss: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X