Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Opoku betrokken bij twee treffers na 1-2 zege op Helmond Sport

Opoku betrokken bij twee treffers na 1-2 zege op Helmond Sport

Om 17:30 uur werd de aftrap van de wedstrijd tussen Helmond Sport en De Graafschap verricht door aanvoerder Ralf Seuntjens. Coach Mike Snoei liet Johnatan Opoku startten. De Graafschap begon goed aan de wedstrijd, wat al vroeg in een openingstreffer resulteerde.

Na een hoekschop werd de bal later nog een keer voorgezet. Johnatan Opoku wist de bal door te koppen op verdediger Toine van Huizen, die met rechts kon uithalen om voor de 0-1 te zorgen. Na een kwartier stond echter de 1-1 gelijkmaker op het scorebord.

Na een goede actie op het middenveld van Duijvestijn werd er keurig gecombineerd. Uiteindelijk kreeg Duijvestijn de bal weer voor zijn voeten en wist met zijn uithaal doelman Rody de Boer te passeren.

De uitspelende ploeg ging op zoek naar een nieuwe voorsprong. Een snelle sprint aan de rechterkant van Daryl van Mieghem bereikte Ralf Seuntjens, maar kon de aanvaller niet goed uithalen. Vervolgens een mooie voorzet van Mohamed Hamdaoui. Elmo Lieftink liep prima door en haalde uit, maar raakte de bal verkeerd.

Waar De Graafschap het na liet om de tweede treffer te maken, was Duijvestijn ook dichtbij namens Helmond Sport. Echter kwam Rody de Boer uitstekend uit zijn doel en keerde de inzet.  Vlak voor het rustsignaal probeerde Julian Lelieveld goalie Van Gassel in de korte hoek te verschalken, maar redde de doelman keurig.

In de tweede helft bleek doelman Van Gassel een sta in de weg. Diverse mogelijkheden van de Superboeren gingen er niet in. Aan de andere kant was Helmond Sport strijdend in de aanval. Van Keilegom was twee keer betrokken als eindstation. Een schot ging op de paal en de andere poging naast.

Ook Toine van Huizen zag zijn kopbal op de paal gaan. De Superboeren gingen het laatste deel vol op de aanval spelen. Joey Konings kwam binnen de lijnen voor Elmo Lieftink. Mohamed Hamdaoui zag zijn schot van richting geraakt worden, waarna Johnatan Opoku knap voor de doelman uit kwam om de bal tegen het net te werken, 1-2.

Jordy Thomassen zag zijn schot gered worden door Rody de Boer, waarmee dit het laatste wapenfeit van de thuisploeg was. De Graafschap kreeg nog mogelijkheden, maar wist deze 1-2 stand over de streep te trekken. Drie belangrijke punten om met de bovenste ploegen mee te doen. Vrijdag 23 oktober om 21:00 uur is Jong PSV op De Vijverberg de tegenstander.

19 oktober 2020 (KeukenKampioen divisie Seizoen 2020-2021)

Helmond Sport - De Graafschap 1-2 (1-1)

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Van Huizen (3.), 1-1 Duijvestijn (15.), 1-2 Opoku (79.)

Arbiter: Gansner Toeschouwers: 0

Opstelling Helmond Sport: Van Gassel, Reith, Van Hoorenbeeck, Dzepar, Van der Sluijs, Stans, Duijvestijn, Vereijken, Van Keilegom (86. Respen), Thomassen (84. Goselink), Loukili (84. Bosiers)

Opstelling De Graafschap: Rody de BoerJulian Lelieveld (56. Jasper van Heertum), Toine van HuizenTed van de PavertJordy TutuarimaElmo Lieftink (73. Joey Konings), Jesse SchuurmanJohnatan OpokuDaryl van Mieghem (56. Danny Verbeek), Ralf SeuntjensMohamed Hamdaoui (80. Giannis Mystakidis)

Gele kaart(en) Helmond Sport: Van Keilegom, Loukili, Stans

Gele kaart(en) De Graafschap: Konings

Rode kaart(en) Helmond Sport: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X