Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Doelpuntloos gelijkspel in Deventer

Doelpuntloos gelijkspel in Deventer

De Graafschap bleef in de uitontmoeting met Go Ahead Eagles op een 0-0 stand steken. Coach Mike Snoei kon vanaf de start van de wedstrijd weer beschikken over Ralf Seuntjens en Ted van de Pavert.

In de beginfase was het aftasten en gebeurde er weinig. Corboz had namens de thuisploeg de eerste mogelijkheid. Voor De Graafschap schoten Jordy Tutuarima en een vrije trap van Mohamed  Hamdaoui over.

Jesse Schuurman was dicht bij de openingstreffer. Doelman Gorter wist de bal weg te tikken. Voor Elmo Lieftink, vorig seizoen actief voor Go Ahead Eagles, was het een bijzondere wedstrijd. Zijn poging werd door een verdediger geblokt.

De tweede helft leek op die van het eerste bedrijf. Rody de Boer wist een uithaal van Idzes uit de verre hoek te halen. Ondanks het inbrengen van Johnatan Opoku, Danny Verbeek en Joey Konings lukte het niet om tot een treffer te komen.

Het is het eerste gelijkspel dit seizoen voor De Graafschap. Komende vrijdag wacht er wederom een uitduel. Dan is Helmond Sport te opponent. De wedstrijd start om 18:45 uur.

13 oktober 2020 (KeukenKampioen divisie Seizoen 2020-2021)

Go Ahead Eagles - De Graafschap 0-0 (0-0)

Doelpuntenmaker(s):

Arbiter: Bax Toeschouwers: 0

Opstelling Go Ahead Eagles: Gorter, Droste (86. Eersteling), Beukema, Veldmate, Kuipers, Idzes, Brouwers, Corboz, Van Hoeven (61. Van Kippersluis), Hendriks, Ross (67. Eddahchouri)

Opstelling De Graafschap: Rody de Boer; Julian Lelieveld, Toine van Huizen, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima, Elmo Lieftink, Jesse Schuurman, Rick Dekker (61. Danny Verbeek), Daryl van Mieghem (86. Joey Konings), Ralf Seuntjens, Mohamed Hamdaoui (75. Johnatan Opoku)

Gele kaart(en) Go Ahead Eagles: -

Gele kaart(en) De Graafschap: -

Rode kaart(en) Go Ahead Eagles: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X