Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Puntendeling voor De Graafschap tegen goed presterend Jong FC Utrecht

Puntendeling voor De Graafschap tegen goed presterend Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht is dit seizoen een verrassing in de Eerste Divisie. Het team van trainer René Hake staat op een vijfde plaats met inmiddels achttien punten. Het thuisduel met De Graafschap eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bij de Superboeren stonden Daryl van Mieghem en Ralf Seuntjens nog niet aan de aftrap. Beide spelers vielen wel in, daar ze op de weg terug zijn na een blessure. Voor Roland Baas was er een basisplaats weggelegd. Jasper van Heertum nam centraal met Ted van de Pavert de verdedigingspositie in. Toine van Huizen en Frank Olijve kampen met een blessure.
Hoofdcoach Mike Snoei zag in Utrecht zijn ploeg tot tweemaal tegen een achterstand aankijken. Jonas Arweiler opende na een half uur spelen de score vanaf de strafschopstip, 1-0. In de tweede helft schoot Mohamed Hamdaoui in de korte hoek de 1-1 gelijkmaker binnen. Een slotfase brak aan, waarin er veel gebeurde. Opnieuw was het Arweiler die verwoestend uithaalde en de bal in de kruising schoot, 2-1. Zou dit dan de eerste nederlaag voor de Achterhoekse club worden? Nee, want na een goede aanval kon Branco van den Boomen rustig uithalen en daarmee de 2-2 binnen schieten. Een vrije trap van Jong FC Utrecht werd binnen gewerkt, maar wegens buitenspel afgekeurd.

Een topper staat op het programma voor komende maandag op het programma. NAC Breda en De Graafschap proberen in een onderling duel in de spoor van de lijstaanvoerder SC Cambuur te blijven.

Rondom de wedstrijd zijn weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, Vrijdag 18 oktober 2019 (Seizoen 2019-2020)

Jong FC Utrecht - De Graafschap 2-2 (1-0)

Doelpuntenmaker(s): 1-0 Jonas Arweiler (32.), 1-1 Mohamed Hamdaoui (55.), 2-1 Jonas Arweiler (89.), 2-2 Branco van den Boomen (90+2.).

Arbiter:  Martin Pérez  Toeschouwers: 693

Opstelling Jong FC Utrecht: De Keijzer; Pabai, St. Jago, Van der Velden, Culhaci; Van Rooijen   © , Velanas, El Barjiji; Maddy (89. Mallahi), Arweiler en Acheffay (74. Van den Berg).
Opstelling De Graafschap: Hidde Jurjus, Leeroy Owusu, Jasper van Heertum, Ted van de Pavert ©, Jordy Tutuarima, Roland Baas (46. Daryl van Mieghem), Branco van den Boomen, Javier Vet, Mohamed Hamdaoui, Jordy Thomassen (78. Ralf Seuntjens) en Stef Nijland (63. Gregor Breinburg).

Gele kaart(en) Jong FC UtrechtEl Barjiji (28.), Pabai (39.), Van den Berg (77.).
Gele kaart(en) De Graafschap: Ted van de Pavert (31.), Jordy Tutuarima (81.), Ralf Seuntjens (90+2.), Daryl van Mieghem (90+3.). 

Populaire links
Maak je keuze

Ja, ik word lid van SV Superboeren

• Bestelformulier
Boek 65 jaar De Graafschap


® SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X