Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Veen positief over nieuw stadion

Veen positief over nieuw stadion

Sietze Veen dreigt andere stappen te ondernemen als grondeigenaar Van Wijnen niet tot een akkoord komt met bouwer BAM over een nieuw stadion voor De Graafschap. Veen, oud- voorzitter, trekt namens de Doetinchemse club de kar om een multifunctioneel complex te bouwen in het centrum van Doetinchem.

"Ik ben net als de BAM nog steeds positief dat we iets moois gaan realiseren op het voormalige Vredesteinterrein. Wat mij betreft staat er dan ook niets op de tocht", meldt Veen.

Van Wijnen reageerde woensdag somber over de komst van een voetbalstadion. Veen: "Als het niet lukt tussen BAM en Van Wijnen, gaan we andere stappen ondernemen zonder Van Wijnen. Die mogelijkheid is er ook. Voorlopig zitten wij als De Graafschap nog even op de achterbank."

Wel vindt Veen dat er nu echt haast gemaakt moet worden. "November is de maand waarin een definitief besluit moet vallen. We praten binnenkort weer."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

De Graafschap

De Graafschap

Zondag 29 november, aanvang 12:15 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker