Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ongeduldige Ross zit in wachtstand

Ongeduldige Ross zit in wachtstand

De Graafschap kijkt tandenknarsend toe hoe twee bouwconcerns maar niet tot elkaar komen over de grondprijs op het Vredesteinterrein in Doetinchem. Daar wil De Graafschap een nieuw stadion laten verrijzen. "Voor 2015 zal het er niet zijn denk ik", zo zei voorzitter Clemence Ross na afloop van een supportersavond op De Vijverberg.

"Ik ben ook ongeduldig, maar we zitten in de wachtstand", zegt voorzitter Clemence Ross. "En als er een akkoord komt, moet het ook nog voor een mooie prijs, want anders kunnen wij straks de huur niet betalen. Dat moeten we al helemaal niet willen, want wij letten op de centen." 

"Veel invloed hebben we niet", vervolgt Ross die ondertussen ook kijkt naar uitbreiding van De Vijverberg. "Ook hier kijken we goed wat mogelijk is, maar wel in de juiste volgorde. Onze grote ambitie blijft een stabiele eredivisieclub en een nieuw stadion. Gelukkig staat de gemeente Doetinchem ook aan onze kant. Ze willen meedenken en dat vind ik pure winst, want dat is niet altijd zo geweest. Die lijn houden we dus warm."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)