Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Mooie doelpunten bij een 0-3 overwinning in Maastricht

Mooie doelpunten bij een 0-3 overwinning in Maastricht

De Graafschap heeft, na de eerdere 2-0 thuiswinst op SC Cambuur, een goed vervolg gegeven in Maastricht. MVV verloor vorige week nipt met 3-2 bij Go Ahead Eagles en had graag voor eigen publiek de eerste punten willen binnen halen.

Een leeg uitvak daar de supporters van de Superboeren verplicht werden gesteld om met de bus naar Limburg te reizen. Ondanks de boycot liep de ploeg van coach Mike Snoei met een overwinning van het veld. Bij MVV stond oud-Superboer Anthony van den Hurk in de basisopstelling, vorige week nog twee keer trefzeker in Deventer.

Bij de Doetinchemse formatie ontbrak Daryl van Mieghem door een blessure. Javier Vet was zijn vervanger. De Graafschap kwam na bijna een half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Uit een hoekschop werd de bal perfect binnen gekopt door Toine van Huizen. Niet veel later had Youssef El Jebli de vrijheid om richting doel te lopen en uit te halen om voor de 0-2 ruststand te zorgen.

Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Maar het mooiste werd voor het laatst bewaard. Youssef El Jebli stelde vanaf de rechterkant Ralf Seuntjens in staat om de bal van ruime afstand op fraaie wijze binnenkant paal binnen te werken, 0-3.

De Graafschap wist de tweede overwinning van het seizoen te boeken en wederom geen tegentreffer geïncasseerd. Op basis van het doelsaldo nu een derde plek op de ranglijst. NAC Breda en FC Eindhoven beschikken eveneens over zes punten. Vrijdag 23 augustus op De Vijverberg komt FC Volendam op bezoek.

Rondom de wedstrijd zijn weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, Vrijdag 16 augustus 2019 (Seizoen 2019-2020)

MVV - De Graafschap  0-3 (0-2)
Scoreverloop: 0-1 Toine van Huizen (28), 0-2 Youssef El Jebli (35), 0-3 Ralf Seuntjens (90+2)

De Graafschap: Hidde Jurjus, Leeroy Owusu, Toine van Huizen, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima (76. Roland Baas), Javier Vet (84. Jasper van Heertum), Jesse Schuurman, Gregor Breinburg, Youssef El Jebli, Ralf Seuntjens, Mohamed Hamdaoui (76. Jeremy Helmer)
MVV: Deusings, Frenoy (57. Vermijl), Shermar Martina, Mares, Bonifazi Castro, Kostons, (46. Shermaine Martina), Nys, Deom, Holtby (71. Vlijter), Van den Hurk, Schroijen

Scheidsrechter: Mulder
Toeschouwers: 3.919
Gele kaart: Nys (MVV)

Populaire links
Maak je keuze

Ja, ik word lid van SV Superboeren

• Bestelformulier
Boek 65 jaar De Graafschap


® SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X