Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tarik Tissoudali bezorgt De Graafschap vierde zege op rij

Tarik Tissoudali bezorgt De Graafschap vierde zege op rij

Met drie doelpunten was Tarik Tissoudali de gevierde man na de winst op Almere City FC (4-2). Door deze vierde opeenvolgende zege plaatst De Graafschap zich direct voor de halve finales van de Play-Offs.

De start van De Graafschap, waar de geschorste Jordy Tutuarima toekeek en werd vervangen door Andrew Driver, was bijna perfect, maar meteen miste Youssef El Jebli een opgelegde kans. Omdat de bezoekers zeer verdedigend voor de dag kwam p De Vijverberg, hadden de Superboeren veel de bal en in een tijdsbestek van acht minuten scoorde Tarik Tissoudali twee keer.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor het elftal van Henk de Jong, maar dat perspectief veranderde kort voor rust toen Valpoort doelman Filip Bednarek met een fraai schot kansloos liet en daarmee de Flevolanders terug in het duel bracht (2-1).

Vroeg in de tweede helft kregen de Doetinchemmers weer een aantal kansen, Daryl van Mieghem en Youssef El Jebli kregen de bal niet in het doel. Robert Klaasen zag zij snoeiharde uithaal op de kruising eindigen.

Al die missers braken de Achterhoekers op toen verdediger Van Hilten uit een hoekshop voor de gelijkmaker zorgde: 2-2. De schade had nog groter kunnen zijn, maar arbiter Bax keurde de Almeerse 2-3 af.

De Graafschap ging verbeten op jacht naar een nieuwe voorsprong en de komst van Sjoerd Ars bleek een gouden greep. Koud binnen de lijnen legde het de bal klaar voor Tarik Tissoudali (3-2). In de extra tijd zorgde Mark Diemers met de verwoestende knal nog voor 4-2.

Foto's van de wedstrijd staan in het fotoalbum

Karakteristiek, maandag, 09 april 2018 (Speelronde 35, Jupiler League)

De Graafschap - Almere City FC 4-2 (2-1)
Scoreverloop: 1-0, Tarik Tissoudali (27), 2-0, Tarik Tissoudali (35), 2-1, Valpoort (42), 2-2 Van Hilten (66), 3-2 Tarik Tissoudali (85), 4-2, Mark Diemers (90+1)

Arbiter: Bax
Toeschouwers: 7.712

Geel De Graafschap: -
Geel Almere City FC: - 

De Graafschap: Filip Bednarek, Myenty Abena, Sven Nieuwpoort, Bart Straalman, Andrew Driver (67. Lars Nieuwpoort), Mark Diemers, Youssef El Jebli (81. Sjoerd Ars), Robert Klaasen, Daryl van Mieghem, Fabian Serrarens, Tarik Tissoudali (87. Frank Olijve)

Almere City FC: Kramer, Van Hilten, Mac-Intosch (87. Van der Heijden), Mirani, Owusu, Vet (64. Vaarnold), Overtoom, Salasiwa, Mac-Donald, Hoefdraad, Valpoort (81. Peeters)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Kaartverkoopinfo komende duels & Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X