Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap slikt nieuw verlies in voorbereiding

De Graafschap slikt nieuw verlies in voorbereiding

De Graafschap beleeft qua resultaten een wisselvallige voorbereiding. In het Brabantse Helvoirt was FC Den Bosch met 1-0 te sterk en daarmee werd een sterkte eerste helft van de Achterhoekers niet beloond.

De Graafschap leek snel aan een voorsprong te mogen denken, maar door het doelpunt van Fabian Serrarens ging een streep. Kansen waren ook niet besteed aan Sjoerd Ars en middenvelder Mark Diemers. Het was aan doelman Etemadi te danken dat De Graafschap halverwege tegen niet een achterstand aankeek.

Dat herhaalde de sluitpost kort na rust, maar uiteindelijk wist Danny Verbeek de bal toch achterEtemadi te krijgen. Trainer Henk de Jong zag dat zijn ploeg na rust minder acteerde en dat Etemadi zich nadrukkelijk onderscheidde.

Karakteristiek, woensdag 02 augustus 2017 (voorbereiding seizoen 2017-2018)

FC Den Bosch - De Graafschap 1-0 (0-0)
Scoreverloop: 1-0, Verbeek (53)

De Graafschap: Agil Etemadi, Elvio van Overbeek, Myenty Abena (46. Kevin van Diermen), Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort (78. Bart Straalman), Jordy Tutuarima, Mark Diemers, Robert Klaasen (59. Andrew Driver), Youssef El Jebli (46. Anthony van den Hurk), Sjoerd Ars (59. Tim Receveur), Fabian Serrarens

FC Den Bosch (1e helft): Heemskerk, Heymans, Pröpper, Biemans, Fernandes, Brouwers, Felida, Bouyaghlafen, Bolsius, Meerveld, Blummel

FC Den Bosch (2e helft): Leijten, Fernandes (Deijl), Kersten, Santermans, Heymans (Van der Winden), Vossebelt, Bouyaghlafen (Mert), Van Son, Verbeek, Kaars, Blummel (Azizov)

Populaire links
Maak je keuze

Meedoen aan de Superboerenpoule

Seizoenkaartinformatie

Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X