Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Den Bosch-uit

In aanloop naar... FC Den Bosch-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor deze wedstrijd in de tweede ronde van de Play-Offs is Ruud Bossen die het treffen in goede banen moet leiden. De twee assistenten heten Jansen en Meenhuis. Als vierde man is de heer Lindhout aanwezig.

- FC Den Bosch werd dit seizoen zesde in de brede middenmoot van de Jupiler League. De ploeg van vertrekkend trainer Groenendijk haalde 57 punten uit 34 wedstrijden.

- FC Den Bosch kreeg in de Jupiler League maar 32 doelpunten tegen. Gezien dit aantal zou de club wellicht hoger hebben moeten eindigen

- In de eerste ronde van de Play-Offs ontdeden de Brabanders zich in een dubbele confrontatie van GA Eagles. In Deventer werd het 1-1 en op eigen veld 2-0..

- Middenvelder Reniers was tegen GA Eagles de grote man. Reniers, die in de zomer naar FC Zwolle verkast, tekende voor beide doelpunten.

- De Graafschap plaatste zich op eigen kracht voor de Play-Offs, door een krankzinnige winst op bezoek bij ADO Den Haag (3-5).

- Michael de Leeuw markeerde zijn uitstekende vorm nog maar eens met twee goals. Hierdoor heeft hij zich meteen maar gekroond tot clubtopscorer met tien treffers

- De Graafschap kan in het eerste Play-Off-duel niet beschikken over Rydell Poepon. De spits kampt nog met een oude schorsing, geldend in de Play-Offs, uit zijn Sparta-tijd.

- De inzetbaarheid van Ted van de Pavert is nog twijfelachtig. De verdediger viel tegen ADO al vroeg uit.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste FC Den Bosch – De Graafschap:
Dit was het competitieduel op 19 februari 2010., onder leiding van arbiter Luinge werd het 0-3 in De Vliert. Steve De Ridder, Yuri Rose en Peter Jungschläger scoorden namens De Graafschap.

Gelderesch Reizen Superboerenpoule:
De Gelderesch Reizen Superboerenpoule voor dit seizoen zit erop. Binnenkort zullen we uitgebreid aandacht besteden aan de prijswinnaars. Hoogstwaarschijnlijk zal dit na afloop van de Play-Offs zijn.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen aan de Superboerenpoule?. Meld je alvast aan als deelnemer.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X