Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Leeuw: "Verschil met Jupiler League tonen"

De Leeuw:

De Graafschap treft donderdag met FC Den Bosch de eerste horde op weg naar lijfsbehoud. Michael de Leeuw, de laatste weken trefzeker in de Eredivisie, waakt voor onderschatting.

Den Bosch schakelde in de eerste ronde van de nacompetitie al Go Ahead Eagles uit. "Ik ben afgelopen zaterdag wezen kijken bij en het viel me niet tegen", aldus De Leeuw in Voetbal International. "FC Den Bosch is geen slechte ploeg, speelt fris voetbal en is echt een team."

"Van onderschatting van onze kant mag geen sprake zijn. Wij zijn de Eredivisie-club en dus de te kloppen ploeg", vervolgt de aanvaller, die in de laatste zes Eredivisie-duels liefst zeven keer scoorde. "FC Den Bosch kan zonder druk spelen. Daar zit wel een belangrijk verschil, maar daar moeten we niet voor weg lopen."

"We moeten gewoon laten zien dat we veel geleerd hebben van dit seizoen en dat er toch nog verschil is tussen de Eredivisie en de Jupiler League. Ik weet nu wat ermee wordt bedoeld", besluit De Leeuw, die vorig jaar zomer de overstap maakte van SC Veendam naar De Graafschap.

Bron: VI / Voetbalprimeur

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter