Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen: wij moeten beter zijn

Roelofsen: wij moeten beter zijn

De Graafschap maakt zich op voor spannende weken. In twee ronden moet de club zich handhaven op het hoogste niveau. Donderdag wacht eerst FC Den Bosch. "Over twee duels moet een eredivisieclub beter zijn. Anders ligt het echt aan jezelf", zegt trainer Richard Roelofsen.

Verdediger Ted van de Pavert is na een schouderblessure weer beschikbaar. "Dat ziet er goed uit." Gregor Breinburg haalt de wedstrijd waarschijnlijk niet. De Arnhemmer heeft last van zijn knie.

Roelofsen is duidelijk over de plannen: "Wij moeten het spel maken. Maar we komen tegenover een goede ploeg te staan. Met veel snelheid en voetbal in de ploeg. Het mag ook niet zo zijn dat we te veel aanvallers opstellen", aldus de coach die nog dubt over de inrichting van zijn middenveld en aanval.

Bij De Graafschap is spits Poepon geschorst. De verwachting is dat El Hassnaoui hem vervangt en een koppel vormt met De Leeuw. Op het middenveld keert aanvoerder Meijer terug van een schorsing. Dat gaat mogelijk ten koste van Lion Kaak.

Bron Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X