Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap mist Saeijs en Wormgoor

De Graafschap mist Saeijs en Wormgoor

De Graafschap kan zondag tegen Ajax niet beschikken over de twee vaste centrale verdedigers Jan-Paul Saeijs en Vito Wormgoor. Ze zijn niet fit genoeg. Dat meldde trainer Richard Roelofsen zaterdag.

"We lossen het logisch op. Zoveel keuze is er achterin ook niet over", meldt de coach die verder Nalbantoglu nog mist door een blessure. Ted van de Pavert speelt en verder zal ook de herstelde Ties Evers waarschijnlijk in de basis staan.

Ook Yuri Rose was vrijdag een twijfelgeval. Rose kwam donderdag niet ongeschonden uit de strijd tegen FC Utrecht. "Maar hij kan wel spelen", vertelde Roelofsen over de ervaren middenvelder.

Welke aanvallers spelen tegen koploper Ajax, blijft nog even onduidelijk. Roelofsen maakt de opstelling zondagochtend pas aan de groep bekend. De kans is groot dat Sreckovic of Badibanga in de basis staat. Mogelijk beginnen beide spitsen zelfs in de Arena, omdat Roelofsen overweegt Poepon en De Leeuw allebei rust te geven.

Vermoedelijke opstelling: De Winter, Evers, Van de Pavert, Jansen, Frankel; Rose, Meijer, El Hassnaoui, Vermouth; Sreckovic en Badibanga 

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)