Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Ajax-uit

In aanloop naar... Ajax-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Met deze wedstrijd keert arbiter Braamhaar terug in de Eredivisie. De leidsman stond een aantal maanden geblesseerd aan de kant. Braamhaar krijgt assistentie van de heren Brink en Buijk. Vierde man bij dit duel in de Arena is Ketting.

- Waar Ajax vorig seizoen na een inhaalrace de titel pakte, lijkt er ook dit seizoen een soortgelijk scenario in de maak: een paar weken geleden afgeschreven, maar nu op ‘pole’ voor een nieuwe landstitel

- De ploeg van Frank de Boer scoort er lustig op los. Na 29 wedstrijden staat de teller op 81 doelpunten.

- De laatste vijf competitiewedstrijd hield Ajax ‘de nul’. Het aantal tegendoelpunten in de eredivisie dit seizoen is 33.

- In de laatste twee wedstrijden wisten de Amsterdammers elf keer te scoren (Heracles, 6-0) en Heerenveen (5-0).

- Na negen thuisnederlagen op rij boekte De Graafschap tegen FC Utrecht weer eens een overwinning (3-0).

- Nadat Michael de Leeuw de laatste weken paal en lat wist te vinden, schoot hij er tegen FC Utrecht twee binnen. De middenvelder staat nu op vijf treffers.

- Mijn zijn treffer schoof Rydell Poepon weer een plaatsje op op de lijst van doelpuntenmakers van De Graafschap in de Eredivisie. De spits bezet nu plek zes.

- De Graafschap zal in de hoofdstad aantreden zonder Vito Wormgoor en Jan-Paul Saeijs. Het duo verliet tegen FC Utrecht al geblesseerd het veld.

- De kans bestaat dat trainer Richard Roelofsen kiest voor een andere bezetting in de aanval.

- De Graafschap, organiseert in samenwerking met de SV Superboeren De Graafschap en de Brigata Tifosi op 24 april een grootschalige supportersavond.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste Ajax - De Graafschap:
Vorig seizoen won Ajax met moeite van De Graafschap. In Amsterdam werd het 2-0. Vlak voor rust opende El Hamdaoui de score. Pas in het slotkwartier verdubbelde Siem de Jong de score. Tussendoor zag Steve De Ridder zijn uithaal, na een lange solo, op de lat uiteenspatten

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 2,69

Gelijkspel: 2,00

Nederlaag: 95,30

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X