Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen wil geen risico's nemen

Roelofsen wil geen risico's nemen

De Graafschap maakt zich weinig illusies in de aanloop naar de wedstrijd tegen koploper Ajax.

"Je weet dat je teruggedrongen wordt en dat zij goed voetbal spelen na een fantastische week waarin alles precies goed viel. Ik denk ook dat Ajax kampioen wordt. Dat heb ik vanaf het begin geroepen. Ze zijn het meest stabiel. Omdat de andere wedstrijden voor ons belangrijker zijn, zal ik geen onnodige risico's nemen", zegt trainer Roelofsen.

Roelofsen zal een aantal spelers zondag rust gunnen. "Misschien word ik daar ook wel toe gedwongen. Rose, Wormgoor en Saeijs zijn twijfelgevallen. We moeten nog even afwachten hoe zich dat verder ontwikkelt. Het kan dat we pas zondagochtend een beslissing nemen."

De Graafschap speelt tegen Ajax misschien wel zonder de twee vaste spitsen. Badibanga en misschien ook Sreckovic maken een goede kans op een basisplek. "Dat is absoluut een optie. Poepon en De Leeuw hebben veel werk verzet en twee fitte spelers met snelheid is zeker een overweging."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker