Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... RKC Waalwijk-uit

In aanloop naar... RKC Waalwijk-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Scheidsrechter bij dit treffen in Waalwijk is Gözübüyük. De heren Schaap en Steegstra zullen de vlag hanteren aan de zijlijn. De heer Otto is de vierde official.

- De thuisploeg maakt een seizoen door zoals De Graafschap het voor zichzelf graag had gezien. Trainer Ruud Brood staat met zijn ploeg tiende met 31 punten.

- Voor dit duel voert RKC noodgedwongen een aantal wijzigingen door. Spits Geoffrey Castillion kampt met een hamstringblessure. Ook Karim Bridji en Arjan van Dijk zijn niet fit. Of topscorer Ten Voorde kan spelen is nog twijfelachtig.

- Guy Ramos zit na zijn elfde gele kaart weer voor één duel op het strafbankje.

- De technische staf van RKC besloot de vrijdagmiddagtraining af te werken achter gesloten deuren.

- Trainer Richard Roelofsen heeft Ziguy Badibanga, net als tegen AZ, niet opgenomen in de wedstrijdselectie, voor het duel tegen RKC. Een opvallende keuze van een trainer die het behalen van resultaat voorop heeft gesteld.

- Daarnaast zijn Ted van de Pavert en Nenad Sreckovic zijn er niet bij door blessures.

- Waar De Graafschap op eigen veld al zeven duels puntloos is, haalde de Achterhoekers buiten Doetinchem tien punten.

- Vorig seizoen werd de Doetinchemse achterhoede in 34 wedstrijden 56 keer gepasseerd. Nu staat de teller al op 54 keer.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste RKC Waalwijk – De Graafschap:
De meest recente ontmoeting tussen beide ploegen in Waalwijk was de finale in play-offs promotie/degradatie. Op 3 juni 2009 verloor De Graafschap met 1-0 na een discutabele treffer van De Ceulaer. Voor de Superboeren betekende het een gedwongen terugkeer naar de Jupiler League.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 70,82

Gelijkspel: 21,02

Nederlaag: 8,16

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X