Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ziguy Badibanga opnieuw niet in selectie

Ziguy Badibanga opnieuw niet in selectie

Onder Andries Ulderink was Ziguy Badibanga direct een vaste waarde. Zijn opvolger Richard Roelofsen gunde vleugelspits nog geen speeltijd. Tegen AZ zat de gehuurde Belg zelfs niet bij de selectie.

Ook zaterdag voor het belangrijke duel met RKC zit Badibanga niet eens op de bank. "Ik ben inderdaad ontevreden over hem. Dat heeft met zijn inzet te maken en dat zullen we ook met Anderlecht bespreken binnenkort."

Ook Ted van de Pavert ontbreekt. Hij liep een bloeduitstorting op na een "knietje" op de training. Verder is ook Nenad Sreckovic geblesseerd. Wie tegen RKC de linksback positie invult, wilde Roelofsen nog niets kwijt. Ties Evers keert terug van een schorsing, maar Jochem Jansen deed het tegen AZ op die plek niet onverdienstelijk. Ook Purrel Frankel is volgens Roelofsen gretig en op de weg terug.

Als middenvelder maakt Yuri Rose in elk geval zijn rentree in de basis. De ervaren middenvelder was vorige week enkele dagen ziek, maar stond donderdag weer in het beoogde basisteam dat in Waalwijk de strijd moet aangaan met RKC.

Vermoedelijke opstelling: De Winter, Nalbantoglu, Saeijs, Wormgoor, Evers; Rose, Meijer, El Hassnaoui, Vermouth; De Leeuw, Poepon.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter