De Graafschap nadert de dubbele cijfers: 1-8

Als afsluiting van het trainingskamp de afgelopen week, speelde De Graafschap een oefenwedstrijd op het veld van HC ’03. Voor ruim 1500 toeschouwers werd het 1-8 voor de ploeg van trainer Andries Ulderink.

In de eerste helft stond de ‘eerste keus ’van dit moment aan de aftrap. Waar de Superboeren in het eerste oefenduel nog negentig minuten nodig had voor vijf treffers, werd dit aantal in Drempt in één helft gehaald. Ted van de Pavert opende de score, gevolgd door Steve De Ridder, Dulee Johnson Michael De Leeuw en Vito Wormgoor.

De elf die na rust op het veld stonden maakten er in totaal nog eens drie, via Soufian El Hassnaoui en tweemaal Jussi Kujala. Er viel ook een tegendoelpunt. Jordy Köhler (Pax)  gaf doelman Jordy van de Kracht het na kijken.

Karakteristiek, vrijdag 08 juli 2011

HC '03 (streekelftal) - De Graafschap 1-8 (0-5)

Scoreverloop: 0-1, Ted van de Pavert (14), 0-2, Steve De Ridder (20), 0-3, Dulee Johnson (24), 0-4, Michael de Leeuw (34), 0-5, Vito Wormgoor (37), 0-6, Soufian El Hassnaoui (61), 0-7, Jussi Kujala (65), 1-7, Köhler (80), 1-8, Jussi Kujala (90)

De Graafschap (eerste helft): Joost Terol, Ties Evers, Vito Wormgoor, Ted van de Pavert, Purrel Fränkel, Yuri Rose, Michael de Leeuw, Rogier Meijer, Dulee Johnson, Rydell Poepon, Steve De Ridder.

De Graafschap (tweede helft): Jordy van de Kracht, Remco Beumer, Jochem Jansen, Robin Pröpper, Geoffry Hairemans, Gregor Breinburg, Jussi Kujala, Sjoerd Overgoor, Kaye Coppoolse, Sam Hendriks, Soufian El Hassnaoui.