Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Roda JC Kerkrade-uit

In aanloop naar... Roda JC Kerkrade-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De heer Kamphuis is aangesteld als arbiter bij dit duel. Kamphuis debuteerde eerder dit seizoen in de Eredivisie, toevallig ook bij een duel van De Graafschap (op bezoek bij sc Heernveen, 1-1). In Kerkrade zijn de heren Brink en Gerritsende mannen met de vlag. De heer Van de Kerkhof is de vierde official.

- Na een wat moeizame start van het seizoen staat Roda JC stevig in de middenmoot en heeft de ploeg van Harm Van Veldhoven nog uitzicht naar boven.

- Ook heeft de ploeg de beschikking over spits en clubtopscorer Malki. Hij heeft dit seizoen al 16 treffers op zijn naam staan. In de regio Kerkrade heeft hij reeds de titel ‘fenomeen’ gekregen.

- Doelman Pawel Kieszek is geschorst na zijn rode kaart tegen Heracles Almelo (2-1, verlies). De Pool zal worden vervangen door diens landgenoot Prus.

- Het is nog onzeker of Jimmy Hempte kan aantreden voor Roda JC.

- Kijkend naar de thuisbalans van Roda JC bezet de ploeg een keurige vijfde plaats.: 8 zeges en 3 nederlagen. De laatste vier thuiswedstrijden stapte men als winnaar van het veld.

- De Graafschap beëindigde begin deze week de samenwerking met trainer Andries Ulderink. Dit gebeurde daags na het verloren thuisduel tegen VVV-Venlo (1-4). Tot vlak voor dit besluit, hield de clubleiding vol dat de positie van de oefenmeester niet ter discussie stond (lees er alles over elders op deze website).

- Vanaf heden staat Richard Roelofsen aan het roer. De voormalig assistent debuteert hiermee als hoofdcoach in het betaalde voetbal (zie elders op deze website).

- Vito Wormgoor is niet inzetbaar. De verdediger kamp met een bovenbeenblessure.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste Roda JC Keerkrade - De Graafschap:
Het laatste treffen tussen beide ploegen in Limburg eindigde onbeslist. Het werd 1-1. Skoubo zette zijn ploeg nog wel op voorsprong, maar direct na rust zorgde Steve De Ridder op prachtige wijze voor de gelijkmaker: 1-1. Een domper was het vroege uitvallen van Hersi met een zware knieblessure.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 16,40

Gelijkspel: 27,94

Nederlaag: 55,66

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X